UFC

(VIDEO) Napeto posljednje sučeljavanje pred borbu: ‘Ovaj čovjek platit će životom!‘

Conor McGregor
 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
Pred prepunim tribinama održana je posljednja uvodna manifestacija UFC 264 priredbe

Nakon što je uspješno odrađeno službeno UFC 264 vaganje, nestrpljivi fanovi dočekali su i ono u kojem najviše uživaju, ceremonijalno. Sudionici i sudionice svih 13 mečeva izašli su pred razgaljenu gomilu obožavatelja slobodne borbe i posljednji put prije okršaja se pogledali oči u oči.

Bilo je tu raznih verzija sučeljavanja, od onih mirnih pa sve do onih gdje su se pokušale posljednje mentalne igrice ili gdje je bilo vidljivo nestrpljenje da sve napokon krene. Ipak, jasno je da se najviše čekalo Conora McGregora i Dustina Poiriera.

Lako je pretpostaviti kako je veliki broj McGregorovih fanova još jednom hodočastio Las Vegasu, budući da je njegov dolazak na pozornicu aktivirao puno više decibela nego onaj njegovog protivnika. Osim toga, kod Poiriera je omjer zvižduka i ovacija bio puno veći u smjeru prvonavedenog. Da u samom sučeljavanju ne bi došlo do neželjenih trenutaka, pobrinuo se Dana White osobno.

Nakon što su se pogledali s pristojne udaljenosti, bez prave prilike da im se lice približe, borci su dobili priliku još jednom se svima obratiti.

"Ovaj čovjek će naučiti da, ako uzmeš dobrotu jednog čovjeka i iskoristiš ju kao slabost, to moraš platiti. Sutra navečer napravit ću da on to plati životom. I to uistinu mislim. Ti ćeš biti mrtav u Octagonu", rekao je nakon sučeljavanja Conor, uperivši prst prema svom protivniku.

Za razliku od ljutitog Conora, koji je već podosta u borbenom modu, kod Dustina tako nečega nema.

"Ovo mi ništa ne znači, to je samo neka popratna buka. Dođite sutra, dajte mi ovacije ili hukanje, hvala vam na tome i volim vas sve", kratko je rekao Dustin, još jednom potvrdivši kako ga ovog puta ništa nije uspjelo mentalno poremetiti.

Uvodni program priredbe kreće točno u ponoć, a glavni u nedjelju, oko 4 sata ujutro. Iz tog svega je jasno kako nas glavna borba očekuju iza 6, no vjerujemo kako je ovaj program vrijedan toga da se isprati što više borbi.

Linker
16. rujan 2021 14:52