UFC

(VIDEO) Zavirite u novi trening Tilla i Chimaeva: ‘Trenutno gledate u slomljenog čovjeka‘

Khamzat Chimaev (gornji) i Darren Till

 Screenshot (youtube, Khamzat Chimaev)
Čečen je na svom Youtubeu kanalu objavio novi video sa zajedničkog treninga s Tillom

Odličan potez za svoju karijeru povukao je Darren Till prije nekoliko dana. Engleski borac odlučio se privremeno pridružiti švedskom Allstars gymu, kako bi dodatno poradio na vještinama. Khamzat Chimaev jedan je od glavnih razloga zašto je Till došao baš u tu dvoranu.

Čečen sa švedskom putovnicom, još prošle godine pozvao je Tilla da mu se priključi na treninzima, kako bi poradili na Darrenovom hrvanju. Prije neko dana, Chimaev je na svom YouTube kanalu objavio video u kojem je obuhvatio neke dijelove treninga i druženja s Tillom.

Vidljivo je kako Englez nije u zavidnoj fizičkoj formi, no samo promatranje Khamzatove radne etike i njegovih navika, utjecalo je na Tilla koji shvaća koliko neki borci rade više od njega. Ipak, pohvalno je kako je Till ostavio ego sa strane i došao je nešto naučiti od Chimaeva, ali i ostalih članova dvorane kao što su Alexander Gustafsson, Guram Kutateladze itd.

Chimaev je u prvom videu s treninga izjavio kako su taj dan radili na hrvanju te da je to prilika da Till svašta nauči. Međutim, Chimaev je istaknuo kako će i on imati ponešto za naučiti od Tilla, onda kada budu radili na stojci.

Čečen je jučer podijelio novi video s treninga, a ponovno je pregršt zanimljivih scena koje vrijedi pogledati. Već uoči samog sparinga, Till je objasnio kako se nosi s brutalnim treninzima u švedskoj dvorani.

''Slomljen sam. Trenutno gledate u slomljenog čovjeka. Nedjelja je dan odmora i vjerojatno ću se jako puno rekuperirati.''

Zanimljivu priču ispričao je Selman Berisha, jedan od trenera u spomenutoj dvorani. On je Tillu pokušao dočarati kakav je Chimaev dok sparira.

''On je lud. Oduvijek je bio ovakav, nokautirao bi ljude na sparingu. Nitko ne želi sparirati s njim. Hector (Lombard) imao je borbu, a ja sam mu bio trener. On (Chimaev) je bio u Braveu tada. Ja sam rekao Lombardu: 'Ovo je naš novi ratnik.' Tada sam ih pustio da spariraju. Poznajem Hectora, a poznajem i Khamzata. Znaš li što se onda dogodilo? Hector nije navikao da ga protivnici ruše. Khamzat ga je srušio, Hector se ljutito ostao, a obojica su imali male rukavice. Lombard je krenuo udarati, a Khamzat je onda poludio. Morao sam preskočiti ogradu kaveza i razdvojiti ih. Hector je poslije rekao kako je taj tip (Chimaev) lud, a ja sam mu rekao da je isti poput njega.'', opisao je Berisha situaciju sa sparinga.

Chimaev je s osmijehom na licu slušao tu priču te je dodao kako su on i Hector postali najbolji prijatelji nakon toga. Čečen je zatim poručio Lombardu da mu nedostaje te da se vrati kako bi mogli sparirati bez rukavica.

Kako je izgledao novi trening Chimaeva i Tilla te o čemu su borci još razgovarali, pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
19. travanj 2024 06:30