UFC

(VIDEO) Zavirite u trening kamp Israela Adesanye: Bivši prvak podosta radi na hrvačkim vještinama

Israel Adesanya

 Screenshot (youtube, Freestylebender)
‘‘Izzy‘‘ je na svom YouTube kanalu podijelio vrlo zanimljiv uvid u svoje pripreme

Vjerojatno najvažniji meč u dosadašnjoj bogatoj karijeri čeka Israela Adesanyu 9. travnja (četvrti mjesec). Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije pokušat će vratiti titulu u svoje vlasništvo, a čeka ga novi meč protiv Alexa Pereire.

Brazilac je svojevrsni ‘‘kriptonit‘‘ Israelu Adesanyi i porazio ga je u sva tri međusobna nastupa. Dvaput je Pereira slavio u kickboksu, a pobjedu je upisao i prema MMA pravilima. Adesanya i Pereira borili su se u 11. mjesecu prošle godine, a Pereira je slavio tehničkim nokautom u petoj rundi.

Činilo se da ‘‘Izzy‘‘ kroči ka prvoj pobjedi protiv Pereire, ali Brazilac je dodao gas u petoj rundi i došao je do pobjede prekidom. Adesanya je zatražio instantni revanš, UFC mu je to omogućio i kroz nešto više od dva tjedna čeka nas nova borba Pereire i Adesanye.

Njih dvojica ujedno će i predvoditi UFC 287 event u Miamiju, a nema sumnje da obojica prolaze kroz strašno teške trening kampove. Svjestan je Pereira da se dobrano namučio za pobjedu protiv Adesanye, a svjestan je i Adesanya da mora doći u najboljem mogućem izdanju ako misli poraziti Pereiru.

Njihovi trening kampovi vjerojatno su u završnim fazama, a kako se meč bliži, Adesanya je odlučio podijeliti neke kadrove sa svojih priprema. ‘‘Izzy‘‘ je na svom YouTube kanalu objavio video u trajanju od 14 minuta i 13 sekundi, a vidljivo je da podosta radi na svojim hrvačkim vještinama.

Još u prošlom meču pokazalo se koliko Pereira kaska u tom segmentu MMA-a, ali Adesanya nije previše profitirao od toga, jer i njegovo hrvanje nije na zavidnoj razini. Čini se da je Israel odlučio ‘‘naoštriti‘‘ svoje hrvanje, a detaljniji uvid u njegov trening kamp možete dobiti upravo u tom videu koji je objavio.

Radi se o sjajnom uratku kao što je i uobičajeno za sve videe na njegovom YouTube kanalu. Ako nam ne vjerujete, pokrenite video ispod ovog teksta i uvjerite se sami.

Linker
20. travanj 2024 09:34