UFC

(VIDEO/FOTO) Bisping, Penn, Faber i Conditov ludi sparing u Afganistanu

Carlos Condit, Urijah Faber i Michael Bisping
 Screenshot (YouTube)
Bivši UFC-ov prvak Michael Bisping objavio je u nedjelju nekoliko 12 godina starih i posebnih fotografija na kojima možemo prepoznati još tri slavna MMA borca.

Bila je to 2008. godina, mjesto radnje Afganistan, a glavni likovi: Michael Bisping, B.J. Penn, Urijah Faber i Carlos Condit - četvorka od koje su UFC i WEC zatražili da spakiraju stvari i posjete vojnike koji su se nalazili u toj ratom pogođenoj državi.

"Sjajno sam se proveo te godine, a dočekalo me i jedno veliko iznenađenje kad se tamo pojavio moj brat. On je služio na drugom kraju zemlje, ali doveli su ga kako bi me iznenadili", napisao je Bisping uz nekoliko objavljenih fotografija.

Uz isti ovaj događaj veže se još jedna zanimljiva priča. Možda su je neki od vas i čuli... Naime, kada su stigli u bazu, profesionalni MMA borci odlučili su svoje vještine demonstrirati vojnicima, a u jednom je trenutku red došao na Carlosa Condita.

"Hoćemo li sparirati i koliko jako?" - upitao je jedan vojnik iz specijalne postrojbe Condita.

"Može. Udarit ću te onoliko jako, koliko ti udariš mene", uzvratio je 'The Natural Born Killer'.

Tada je, prema Bispingovoj priči koju je otkrio jednom prigodom u svom podcastu, vojnik neočekivano i prljavo pogodio Condita. Udarac je navodno bio toliko snažan da je MMA borac završio na podu.

"Bio je to težak udarac, ali Carlos se podigao, otresao glavu, i onda navalio na lika. Direkt, desnica, lijevi 'head-kick', BOOM i lik iz specijalne postrojbe je na podu, u nesvijesti... Tad sam vidio koliko je Condit zapravo opak tip", prepričao je Bisping, a jedan video s nekoliko kadrova iz tog dana dostupan je i na YouTubeu.

Linker
15. travanj 2024 10:49