UFC

Volkanovskom nije jasno zašto je oklijevao: ‘Htio sam povući taj okidač, ali sam se osjećao čudno unutra‘

Alexander Volkanovski

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nadamo se njegovom što bržem povratku, ali i meču protiv Topurie

Pokušao je Alexander Volkanovski bez ikakvih priprema ići na vladara lake kategorije, no to se pokazalo kao loša ideja. Islam Makhachev ga je nokautirao u prvoj rundi i obranio svoj pojas, nakon čega je Volkanovski rekao kako mu je ovakav izazov jednostavno trebao. No, Islam se u ovom slučaju pokazao kao dosta velik zalogaj.

Iako je uspio obraniti rušenje koje je Islam pokušao, nije uspio braniti ‘‘kickove‘‘ koji su mu na kraju i presudili. Jučer je Volkanovski rekao kako mu je iz nekog razloga bilo teško ‘‘povući okidač‘‘, ali da se iz nekog razloga također osjećao čudno.

‘‘Osjećao sam se snažno. Osjećao sam se snažno kada sam ulazio u kavez, a već sam vam govorio kako jedva čekam staviti ruke na njega. Želio sam povući taj okidač, ali iz nekog razloga sam se osjećao čudno unutra. Dosta sam oklijevao, a to nisam očekivao. Kao da sam stalno nešto čekao. Govorio sam si, ‘sad krećem‘, ali onda me uhvatio‘‘, rekao je Volkanovski na press konferenciji.

‘‘Neću sjediti ovdje i tražiti izlike. Trebam trenirati, vratiti se u igru. Ovo me održava zdravim tako da se mora dogoditi. Vidjet ćemo što će biti s Topuriom, trenutno sam malo pogubljen. Očito ću trebati dosta čekati da se mogu vratiti nazad‘‘, dodao je.

Volkanovski je cijelo vrijeme govorio da će se boriti s Topuriom u prvom mjesecu i braniti titulu u perolakoj kategoriji, ali valja ipak pričekati da se vidi ima li nekih ozbiljnijih problema od ovog nokauta. Nadamo se njegovom što bržem povratku, ali i meču protiv Topurie.

Linker
05. svibanj 2024 21:20