UFC

Whittaker komentirao Adesanyino slavlje: ‘Ne možeš biti zlopamtilo prema petogodišnjacima‘

Israel Adesanya 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Nije mu se svidjelo to što je učinio, ali priznao je da mu je ono s lukom i strijelom bilo jako dobro

Nedavno je Israel Adesanya osvetio poraz od Alexa Pereire i to na spektakularan način, odnosno nokautom u drugoj rundi. Pritisnuo ga je ‘‘Poatan‘‘ uz kavez i počeo pogađati, no Israelova desnica je sjevnula i teško nokautirala Pereiru. Nakon toga je Alex najavio prelazak u polutešku kategoriju, ali je naglasio kako i dalje gleda Adesanyu.

Osim Andesanyinog nastupa, veliku pažnju je privuklo i njegovo slavlje nakon borbe. Svi se vjerojatno sjećamo kako se sin Alexa Pereire rugao Adesanyi kad ga je Alex nokautirao u kickboksu, a nakon UFC 287 priredbe mu je Izzy vratio. Robert Whittaker smatra da to nije trebao raditi:

‘‘Mislim da je ono s lukom i strijelom bilo jako cool. To mu se jednostavno mora priznati. Ali mislim da je ono s Pereirinim sinom bilo jadno. Čak je i sam priznao da je sitničav, a izgleda da stvarno i jest. Ali stari, pa ne možeš biti zlopamtilo klincu od pet godina. Da sam ja bio zlopamtilo prema svakom petogodišnjaku koji me naljutio, borio bih se s njima idućih 40 godina života‘‘, rekao je Whittaker za ‘‘The MMA Hour‘‘.

‘‘Sam je rekao da je sitničav, tako da je to priznao u tom cijelom ambijentu. Svima koji su to gledali i slušali se to nije svidjelo. Zapamtite, to što je on priznao i tako se ponašao kao prvak, ne znači da je dobro. Ne budite sitničavi, to ne valja‘‘, dodao je.

S obzirom da od trilogije s Pereirom za sada nema ništa, Adesanya će vjerojatno dobro gledati meč između Whittakera i Du Plessisa. Neki dan je Dricusu na Twitteru napisao ‘‘Molim te, pobijedi‘‘, samo kako bi se mogao i s njim obračunati.

Linker
09. svibanj 2024 06:25