UFC

Whittaker o okršaju s Costom: ‘Dolazim s vrlo lošim namjerama, želim ga ozbiljno povrijediti!‘

Robert Whittaker

 JB AUTISSIER/PANORAMIC/BESTIMAGE/PROFIMEDIA Jb Autissier/panoramic/bestimage/profimedia
‘The Reaper‘ tvrdi da će protiv Brazilca tražiti što raniji završetak borbe

Borilački fanovi posljednji su put Roberta Whittakera u oktogonu gledali na UFC 290 priredbi, kada ga je, suprotno svim očekivanjima, tehničkim nokautom pobijedio aktualni prvak srednje kategorije Dricus Du Plessis. "The Reaper" će se ponovno u akciju vratiti na UFC 298 "eventu", kada će odmjeriti snage s Paulom Costom. Iako će svoj povratak na pobjednički kolosijek tražiti u okršaju s opasnim "Borrachinhom", Whittaker je uvjeren u svoju pobjedu i ima jasan plan kako doći do nje.

"Idem tamo s idejom da što prije završim borbu. Želim odletjeti u Sjedinjene Američke Države, razbiti Costu i otići kući. To je plan moga putovanja", odlučan je bio bivši UFC-ov prvak u razgovoru za MiddleEeasy, pa dodao: "Dolazim s vrlo lošim namjerama, doista ga želim ozbiljno povrijediti, takav je moj mentalni sklop za ovu borbu. Želim iskoristiti svoje vještine i vratiti se pobjedama, a najbolji put za to je preko Coste".

Hoće li se Whittakerov plan ostvariti, i što će, s druge strane u kavezu imati ze reći Costa, saznat ćemo za dva tjedna budući da je UFC 298 priredba na rasporedu 18. veljače. Nadamo se samo da to tada neće biti iznenadnih otkazivanja.

Linker
29. travanj 2024 23:10