UFC

Whittakera pitali je li zabrinut da će Paulo Costa otkazati meč: ‘Ja ću se ionako boriti protiv nekoga, ovo je moj posao‘

Robert Whittaker 

 ASANKA BRENDON RATNAYAKE/AFP/Profimedia
Nadamo se da Costa ovoga puta neće raditi probleme te da će se bez pogovora boriti protiv Whittakera

Iako je na društvenim mrežama poprilično aktivan, nažalost, ne može se reći da je isto to slučaj i u kavezu. Paulo Costa se nije borio od ljeta 2022. godine, a uz brojna otkazivanja i dogovaranja mečeva, na sebe je nametnuo etiketu nepouzdanog i često neozbiljnog borca.

Međutim, kako za sada stvari stoje, Costa bi trebao nastupiti na UFC 298 priredbi idućega mjeseca, a protivnik bi mu trebao biti Robert Whittaker. S obzirom da Costinu bogatu povijest kada je u pitanju otkazivanje mečeva, Whittakera su pitali boji li se da će otkazati i njemu:

‘‘Nisam zabrinut. Uvijek je smiješno sve oko tih ugovora i potpisivanja. Nisam imao pojma da toga još ima. Znao je govoriti da ništa nije potpisao. UFC dođe i pita vas želite li se boriti s tim i tim borcem tog i tog datuma, a kad ja kažem da hoću, računam s tim. Nije važno hoću li potpisati ugovor isti tren ili dva dana prije borbe, ovo je moj posao‘‘, rekao je Whittaker u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Nisam zabrinut jer ću se ja ionako s nekim boriti. UFC bi mi u tom slučaju našao nekog drugog. Mislim da je ovo dobra borba i za mene i za njega jer smo obojica dva elitna srednjaša. Obojica pokušavamo doći do vrha‘‘, dodao je.

Nadamo se da Costa ovoga puta neće raditi probleme te da će se bez pogovora boriti protiv Whittakera. UFC 298 na rasporedu je 17. veljače, tako da jedva čekamo konačno gledati sve najavljene borbe.

Linker
18. svibanj 2024 08:31