UFC

‘Wonderboy‘ prepričao sramotni trenutak koji mu se dogodio ususret UFC 264 priredbi

Stephen Thompson
 Screenshot (youtube, Espn)
UFC-ov velteraš platio je danak prebrzom konzumiranju shakeova prilikom procesa rehidracije

Stephen ''Wonderboy'' Thompson neće po dobrom pamtiti UFC 264. Gilbert Burns savladao ga je jednoglasnom sudačkom odlukom u sunaslovnoj borbi večeri te ga poprilično udaljio od nove borbe za titulu. 38-godišnji Thompson nema još puno godina ispred sebe u profesionalnom sportu te je lako moguće kako nikada više neće doći do prilike za postati UFC-ovim prvakom. Međutim, ''Wonderboy'' je na svom Youtube kanalu opisao kako poraz protiv Burnsa nije najsramotniji trenutak koji mu se dogodio tog tjedna. Radi se o nezgodi koju je iskusio nakon ceremonijalnog vaganja, dan prije borbe protiv ''Durinha''. Thompson i njegov otac sjedili su u ''backstageu'', a Stephen se rehidrirao čekajući završne provjere od strane doktora.

''Dok ste tamo, imate ponešto hrane, a ja sam imao pet shakeova koje moram popiti, uz ponešto vode. Bio sam poprilično iscrpljen u tom trenutku, a ti shakeovi prepuni su natrija, šećera, vitamina, minerala, kalija i svega što možete zamisliti da jedan shake sadrži. Dakle tijelu ga je poprilično teško probaviti.'', započeo je Thompson s prepričavanjem te nastavio s opisom kritičnih trenutaka.

''Moj otac i ja sjedili smo tamo uz hrpu ostalih boraca oko nas. Ljudi smo dolazili do mene kako bi me pozdravili i popričali sa mnom. Popio sam svoj prvi shake i još dvije boce vode. Tada se počelo nešto događati s mojim tijelom.''

''Wonderboy'' je osjetio nalet vrtoglavice i mučnine te je shvatio kako je brzo popio svoj shake. Thompson je znao da mora brzo reagirati unatoč brojnim borcima i osoblju koji su mu prilazili, privukao je pažnju svog oca te mu pokazao na kantu za smeće.

''Moj otac je otrčao do tamo, a putem je gurnuo nekoliko UFC boraca. Međutim, nije stigao s kantom do mene, a ja sam počeo povraćati na sve strane. Povraćao sam pred svim borcima, odnosno pred svima okupljenim. Nakon što sam se ispovraćao, nadošao sam, pogledao oko sebe i razmišljao 'Ovo je bilo sramotno'. Svi su me gledali u smislu koji govori 'dobro došao u klub'. Pretpostavljam da se to dogodilo mnogim ljudima. Ja sam se pitao gdje je Gilbert Burns te sam se nadao da nije to vidjeo. Srećom, obavljao je svoje dužnosti za medije.'', rekao je Thompson uz smijeh.

Čini se kako je Stephen Thompson u tom trenutku prevelik značaj pridao nezgodi koja je očito uobičajena kod boraca koji skidaju kilažu te se zatim rehidriraju. Ipak, koliko god takvo nešto bilo uobičajeno, uvijek je neugodno ispovraćati se pred masom okupljenih ljudi.

Linker
19. travanj 2024 21:08