UFC

Yan zatražio Cejuda da mu bude u kutu protiv Sterlinga, rasprava je otišla u neočekivanom smjeru

Petr Yan i Henry Cejudo

 Screenshot (youtube)
Petr Yan krenuo je u posao akviziranja tima za borbu na UFC 273 priredbi

Neugodne vijesti dočekao je Petr Yan od strane američkih službi zaduženih za izdavanje viza. Naime, od svih zatraženih, ista je dodijeljena jedino njemu, dok je cijeli njegov tim dobio odbijenicu. Tako će Yan na UFC 273 priredbi biti bez svog stalnog tima, dok se za ekipu koja će mu biti u kutu tijekom borbe očito mora snaći sam.

On se tako bacio na posao pa je nekim borcima uputio poziv. Najviše se tu ističe onaj bivšem prvaku Henryju Cejudu, čovjeku s kojim je do sada imao nekoliko prepucavanja gdje baš nisu padali komplimenti ili lijepe riječi. Zapravo, zaključilo bi se da jedan o drugom baš i nemaju najbolje mišljenje.

"Hej treneru, kakvi su tvoji planovi za 9. travnja", napisao je Yan uz podjelu vijesti o uskraćivanju viza njegovom timu te označivši Cejuda, koji se u posljednje vrijeme istaknuo sjajnim rezultatima boraca s kojima je trenirao.

Nije Yan dugo čekao odgovor, a on je zapravo bio u pravom Cejudovom stilu.

"Nabavi mi dječju sjedalicu i dolazim", napisao je Cejudo, uz igru riječima "you kneed me". Jedino ne možemo znati je li pri tome mislio da sjedalica treba za njega ili za njegovu nedavno rođenu kći od koje se jako teško odvaja.

U svakom slučaju, odgovor je dobio također u stilu njihovih prošlih komunikacijskih nadmudrivanja.

"Imam samo još jedan uvjet. Molim te ne pokušavaj mi davati svoje usrane trenerske savjete iz kuta. Samo mi donesi vodu i led između rundi i dobri smo", napisao je Yan.

Novi odgovor Cejuda, koji će bez sumnje doći, još nismo dočekali.

Jedno pojačanje u svom kutu Yan je već osigurao. Sean O'Malley prihvatio je poziv. Sad se još samo čeka na "Triple C-ja" i mogao bi to biti pravi all star tim u kutu aktualnog privremenog prvaka bantam kategorije.

Linker
20. travanj 2024 13:39