UFC

‘Zanima li Masvidal fanove kao nekada?‘: Cormier nije siguran oko ‘Gamebredovog‘ povratka u UFC, smatra da je interes za njim pao

Jorge Masvidal 

 : RONALD MARTINEZ/Getty images/Profimedia
Iako se njegovim najvećim fanovima ovo možda neće svidjeti, ali Cormier je vrlo vjerojatno u pravu

U četvrtom mjesecu prošle godine, Jorge Masvidal završio je svoju MMA karijeru. Porazom od Gilberta Burnsa na UFC 287 priredbi došao je do četvrtog poraza zaredom, tako da je odlučio da više nema što tražiti u UFC-u. Bacio se nakon toga u promotorske vode, no izgleda da su ga počeke ‘‘svrbjeti rukavice‘‘.

Neki dan najavio je povratak u UFC, jer kako kaže, ipak je on MMA borac, što je izazvalo dosta podijeljene reakcije među fanovima. Međutim, Daniel Cormier nije siguran da je ‘‘Gamebred‘‘ i dalje zanimljiv fanovima, a o tome je govorio na svom YouTube kanalu.

‘‘Slušajte, reći ću vam jednu stvar. Jorge Masvidal zaslužuje sve pohvale i zaslužio je biti zvijezda kakva jest. Kada pogledate njegovu karijeru u cjelini, ipak vidite da je on proveo veliki dio iste, veliki dio svog ‘primea‘ kao osrednji borac. Tako je kako je, to nije ništa čega se treba sramiti‘‘, započeo je Cormier.

‘‘Neki dan je rekao da će se vratiti, prebiti nekoga i da će ga UFC moliti da se bori za titulu. Moje pitanje svima vama jest, zanima li vas on više? Zanima li vas kao 2019.? Zanima li vas kao u trenutku kada je Usmanu pružio jako dobar meč? Zanima li vas stvarno u 2024. godini hoće li se Masvidal vratiti i boriti protiv nekoga?‘‘, zapitao se na kraju.

Iako se njegovim najvećim fanovima ovo možda neće svidjeti, ali Cormier je vrlo vjerojatno u pravu. Pitanje je koliko današnju publiku zanima Masvidal, pogotovo nakon što se oprostio sa četiri uzastopna poraza. Mjesta u UFC-u sigurno za njega ima, no koliki je interes, to ne znamo.

Linker
17. rujan 2024 15:18