UFC

Zbogom mrskom Reeboku: UFC potpisao ugovor s novim dobavljačem opreme

Dana White
 screenshot/YouTube
Krajem ove godine završava ugovor UFC-a i Reeboka, a danas je objavljeno tko će Reebok zamijeniti

UFC je danas ekskluzivno otkrio ono što se već neko vrijeme znalo. Ugovor s Reebokom, koji je bio ekskluzivni dobavljač sve UFC opreme posljednjih sedam godina, neće se produžiti. To ne treba čuditi, budući da je ta suradnja od početka bila kritizirana od strane boraca, ali i fanova, koji su bili nezadovoljni izuzetno jednoličnom i neoriginalnom ponudom popratne opreme i memorabilija, odnosno cijelog "mercha". Zbog toga će isti biti i više nego zadovoljni onime što je danas također otkriveno, a to je ime novog dobavljača.

Radi se o Venumu, proizvođaču čiju smo opremu već viđali na najvećim UFC zvijezdama prije suradnje s Reebokom te ujedno možda i najpopularnijim proizvođačem opreme namijenjene borilačkim sportovima. Fanovi jednostavno obožavaju njihov originalni dizajn i nove ideje, uz uvijek rado viđen logo. Od travnja 2021. godine viđat ćemo ga kod svih boraca na apsolutno svakoj UFC priredbi.

Ugovor s ovom tvrtkom iz Francuske, osnovanom 2006. godine, potpisali su danas, ali detaljniji podaci još uvijek nisu poznati, poput onog na koliko razdoblje je ugovor potpisan te uz kakve uvjete. Također još uvijek nije javno poznato niti ono najvažnije, a to su uvjeti kakve će po pitanju sponzorskog novca imati borci te hoće li ovog puta situacija po pitanju drugih sponzora, što je nešto za što su se oni cijelo vrijeme zalagali, biti malo fleksibilnija nego što je to bilo u posljednjih sedam godina.

Linker
20. travanj 2024 07:07