UFC

‘Želim borbu za izazivača protiv Chimaeva. Stvarno ga žele pogurati do naslova, da vidimo što može na pet rundi‘

Khamzat Chimaev

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Killa Gorilla‘ misli da bi trebao biti uključen

Jared Cannonier spreman je pobijediti Khamzata Chimaeva na putu do naslova. Cannonier (17-6, 10-6 UFC) je bio ponuđen Chimaevu na "short notice" prošlog listopada za UFC 294, ali se ozlijedio nedugo nakon što je dobio poziv. Chimaev se umjesto toga suočio s bivšim prvakom u velter kategoriji Kamaruom Usmanom, pobijedivši ga većinskom odlukom sudaca.

Chimaev (13-0, 7-0 UFC) misli da bi trebao dobiti priliku za naslov nakon što je izvršni direktor UFC-a Dana White njegovu borbu s Usmanom proglasio onom za izazivača broj jedan, ali Cannonier misli da bi i on trebao biti uključen u tu raspravu.

"Kad se vratim, ako mi neće dati priliku za titulu, onda želim sljedeću najbolju stvar, onu koja me dovodi do titule. Ako kažu da je to Khamzat, učinimo to", kazao je u podcastu Inside Fighting.

Cannonier cilja na povratak krajem ožujka. Ako sljedeći put dobije Chimaeva, misli da bi to trebala biti borba od pet rundi da doista dokaže tko bi trebao biti sljedeći izazivač za naslov.

"Oni ga stvarno žele pogurati do naslova. Dakle, ako moja iduća borba neće biti za naslov, sigurno ću se boriti protiv sljedećeg tipa u nizu. A ako je to Khamzat, neka se to dogodi. Da vidimo što može napraviti na pet rundi", zaključio je.

Linker
03. svibanj 2024 01:44