Ostalo

(FOTO) Bellator angažirao ljepoticu s Havaja bez profesionalnog iskustva

Sumiko Inaba
 Instagram
Bellator nastavlja s izgrađivanjem svojih ženskih divizija. Tako su u svoje redove doveli Sumiko Inabu, borkinju s Havaja iznimnih amaterskih rezultata, ali i bez ranijeg profesionalnog borilačkog iskustva.

Ova 28-godišnjakinja u posljednje je vrijeme izazvala interes mnogih promocija svojim sjajnim rezultatima na amaterskoj razini. Dva puta osvajala je "Tuffnuff" titulu, a jednom je osvojila i Cowboy Fights turnir u vlasništvu Donalda Cerronea. Upravo zahvaljujući tim rezultatima pojavio se interes raznih promocija, a Bellator je bio najbrži i najkonkretniji.

Za razliku od UFC-a, druga najveća svjetska promocija već je odradila nekoliko uspješnih priredbi na Havajima te su automatski u svoje redove doveli nekoliko iznimno talentiranih boraca i borkinja s tog američkog otočja. S Havaja dolazi i Bellatorova prvakinja muha kategorije te jedna od najvećih zvijezda u promociji, Ilima Lei MacFarlane.

Zbog toga ne treba čuditi što su angažirali Inabu, ali mnogi smatraju kako Bellator u posljednje vrijeme dogodi previše boraca ili borkinja bez profesionalnog iskustva. Isti vjeruju kako to negativno djeluje na njihov imidž, iako ima i onih koji smatraju da Bellator radi dobar posao s time što neke svoje borce pokušavaju izgraditi od samog početka.

Ipak, nije samo talent ono što je privuklo Bellator prema ovoj borkinji. Iako je njena karijera tek u povojima, mnogi su kroz komentare iznijeli kako je već sad smatraju najljepšom borkinjom svijeta ili borkinjom čiji fizički izgled jednostavno ne ide uz sport kojim se bavi. Bellator će i na tom faktoru sigurno pokušati odigrati koju kartu, posebno ako ova djevojka u profesionalnu karijeru krene onako kako se oni sami nadaju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I see you 2020! #BellatorHawaii

Objavu dijeli Sumiko Inaba (@ladysamurai125)

Linker
04. svibanj 2024 22:22