UFC

(FOTO) Conor McGregor na Božić otkrio još jednu sjajnu vijest za 2021. godinu

Dee Devlin i Conor McGregor
 Instagram
Obitelj Conora McGregora ima više razloga za veseliti se 2021. godini

Teško bi UFC mogao i zamisliti bolji ulaz u 2021. godinu nego putem nastupa Conora McGregora, koji će se 23. siječnja na Fight Islandu boriti protiv Dustina Poiriera u glavnoj borbi UFC 257 priredbe. Bez ikakve sumnje će to biti prava poslastica za sve ljubitelje borilačkog sporta, a također i financijski uspjeh za UFC te sudionike priredbe, u prvom planu upravo McGregora.

Najpopularniji borac svijeta tako ima razloga za zadovoljstvo pred godinu koja bi trebala biti bolja od ove trenutne, odnosno to je ono čemu se apsolutno svi nadaju. Ali, i u ovoj godini je nastalo nešto što će Conoru iduću učiniti još boljom.

Naime, on je na Instagramu objavio Božićnu čestitku na kojoj se nalazi sa zaručnicom Dee Devlin te njihovo dvoje djece. No, isto tako Conor Jr. u rukama drži sliku ultrazvuka, što je znak kako će uskoro obitelj dobiti i trećeg člana. Uostalom, sam Conor je u opisu fotografije otkrio kako postoji više toga zbog čega se treba radovati vremenu koje dolazi.

Mi se prije svega radujemo njegovom povratku u Octagon, za koji se nadamo da će donijeti više od jedne borbe u godini. Također, veselimo se povratku publike u dvorane te smo uvjereni kako će se i to dogoditi što prije.

Linker
22. travanj 2024 18:09