UFC

Gastelum imenovao tri potencijalna suparnika za svoj idući nastup

Kelvin Gastelum i Michael Bisping
 DING ZHENJIE / IMAGINECHINA / IMAGINECHINA VIA AFP
Kelvin Gastelum pod hitno se treba vratiti na pobjedničke staze. Iako još uvijek nema dogovoren meč, niti se posljednjih tjedana pričalo o nekakvim pregovorima, Gastelum je sam ponudio tri potencijalna protivnika za svoj idući nastup.

Kelvin Gastelum trenutno je na nizu od dva poraza. Jedan mu je u fantastičnom meču za privremeni pojas srednje kategorije nanio danas aktualni prvak Israel Adesanya, a za drugi je kriv Darren Till od kojeg je u studenom prošle godine izgubio tijesnom podijeljenom odlukom sudaca.

Jedno od imena za koje je 28-godišnji Amerikanac posebno zainteresiran je - Jared Cannonier.

"On je na toj razini. Opasan je i toga su svi svjesni. Mislim da je veliko ime i da s tom pobjedom dolaziš najuže kombinacije", izjavio je Gastelum u razgovoru s MMA Junkie portalom.

Opcija su i bivši prvak Robert Whittaker te švedski borac Jack Hermansson čiji je niz od četiri pobjede zaustavio upravo ranije spomenuti Cannonier.

"Postoji nekoliko opcija. Iskreno, ne znam što 'matchmakeri' žele za moju iduću borbu, ali nadam se da bi to mogao biti netko od Whittakera, Cannoniera ili Hermanssona", poručio je pobjednik 17. sezone The Ultimate Fightera, a danas jedan od najboljih boraca srednje kategorije.

Linker
28. travanj 2024 08:17