UFC

Jones uzvratio na žestok komentar Anthonyja Smitha pa 'ponosno' uz najavu obrisao svoju poruku

Jon Jones
 Screenshot/Instagram
Jon Jones poslao je novu poruku svom nekadašnjem suparniku Anthonyju Smithu, potom upozorio sve da uhvate 'screenshot' te nakon toga i izbrisao ono što je objavio na Twitteru.

Anthony Smith nedavno je imao okršaj s provalnikom koji je usred noći upao u njegov dom. Bivši UFC-ov izazivač opisao je nemili događaj i iskreno priznao kako mu je to bio "jedan od najtežih mečeva u karijeri".

Smithovu situaciju komentirali su mnogi, pa tako i aktualni prvak Jon Jones. No, 'Bonesove' riječi nisu najbolje sjele njegovom nekadašnjem suparniku.

"Drago mi je da je Anthony OK, ali nema šanse da bi taj provalnik moju kuću napustio hodajući", prije desetak dana poručio je Jones nakon čega ga je Smith javno prozvao zaključivši kako je on u njegovoj nevolji "vidio priliku da promovira samog sebe", a usput mu i poručio da je "smeće kakvo je oduvijek i bio."

Jones se sada ponovno oglasio s novom i već obrisanom objavom.

"Anthony, ako ćeš ostavljati vrata od garaže otvorenima preko noći, onda požuri i nabavi pištolj, nekakav buzdovan ili nešto drugo. Jedan seronja poput mene mogao bi čitavu noć izdržati s tobom, a takvo što bi moglo biti loše za sve", napisao je Jones na Twitteru.

Screenshot

Linker
03. svibanj 2024 06:21