Regija

Kladionice objavile ponudu za borbu Rakića i Thiaga Santosa, mnogi su iznenađeni

Aleksandar Rakić
 screenshot
Čini se kako je svijet borilačkog sporta vrlo ozbiljno shvatio namjere Aleksandra Rakića

Aleksandar Rakić i Thiago "Marreta" Santos borit će se 6. ožujka na UFC 259 priredbi i to je svakako najveća borba dosadašnje karijere za srpskog borca iz Austrije. Rakić će pokušati nadograditi uspjeh na veliku i uvjerljivu pobjedu koju je ostvario nad Anthonyjem Smithom te time izboriti poziciju izazivača, koja bi mu tim putem mogla pripasti. Iako će protiv sebe imati bivšeg izazivača, koji je prošle godine bio blizu pobjede nad Jonom Jonesom, čini se da "bookmakeri" vjeruju kako bi u tome trebao uspjeti.

Naime, danas su se pojavile prve službene ponude kladionica te je "Rocket" postavljen za izrazitog favorita. Tečaj na njegovu pobjedu iznosi -265, odnosno 1.38 prema nama prilagođenom tečaju. Ako mislite da je Thiago Santos ipak još uvijek pretežak ispit za Rakića, onda imate priliku u slučaju njegove pobjede dobro zaraditi. Naime, kladionice su ga postavile na +185 autsajdera, odnosno tečaj iznosi 2.85.

Santos je u svojoj posljednjoj borbi poražen od Glovera Teixeire i to nakon što je dva puta ima veliku priliku, kad je svojim snažnim udarcima uzdrmao iskusnog sunarodnjaka. Ipak, nedostatak kvalitete na podu je presudio te je Teixeira upisao važnu pobjedu na račun koje se može nadati napadu na titulu. Budući da Thiago također još uvijek ima jednake ambicije, on si poraz protiv Rakića nikako ne smije dozvoliti.

Linker
27. travanj 2024 00:00