UFC

Najaktivnija UFC-ova borkinja imat će priliku osvetiti prvi poraz u karijeri

Angela Hill
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Polako se popunjava popis borbi za zanimljivu priredbu u prosincu...

Prema informacijama američkih borilačkih medija, UFC 256 priredbu pojačat će zanimljiv okršaj u slamka kategoriji. U kavezu bi se tako na suprotnim stranama 12. prosinca trebale naći Tecia Torres i Angela Hill.

Revanš je to dvoboja iz 2015. godine u kojem je Torres jednoglasnom odlukom sudaca danas najaktivnijoj UFC-ovoj borkinji nanijela prvi poraz u karijeri.

Za Hill je to bio tek treći meč otkako se počela profesionalno baviti MMA-om, dok je Torres pobjedom na UFC 188 priredbi stigla do savršenih 6-0.

Danas su ove američke borkinje u TOP 15 slamka kategorije, a nastup na UFC-u 256 savršena je prilika da jedan od njih nastavi s usponom po ljestvici.

Torres će ovom prigodom u Octagon ući po prvi puta nakon što je u lipnju pobijedila Briannu Van Buren i tako prekinula niz od četiri poraza, dok će se Hill pokušati vratiti na pobjedničke staze nakon što je u susretima s Claudiom Gadelhom i Michelle Waterson gubila tijesnim podijeljenim sudačkim odlukama. Za Angelu će, spomenimo, ovo biti čak deveti nastup od ožujka 2019. godine...

UFC 256 trebao bi nam donijeti i dvije borbe za naslov. Prema trenutnim planovima, na spomenuti datum Amanda Nunes branit će svoju titulu u perolakoj protiv izazivačice Megan Anderson, a iste večeri trebali bismo gledati i bantamaški okršaj Petra Yana i Aljamaina Sterlinga.

Linker
03. svibanj 2024 03:01