Regija

Odgođen idući meč Filipa Hrgovića!

Filip Hrgović
 Alen Medjic / CROPIX
Koronavirus pogodio je još jedan sportski događaj. Ovoga puta vijest se tiče najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića!

Filip Hrgović (10-0) trebao se 17. travnja u Oxon Hillu boriti s Amerikancem Jerryjem Forrestom (26-3), no taj meč i čitava priredba koju je trebao predvoditi okršaj Regisa Prograisa i Mauricea Hookera odgođen je do daljnjega.

"Događaj Matchroom Boxinga u MGM National Harboru u Oxon Hillu zakazan za 17. travnja otkazuje se zbog koronavirusa. Matchroom Boxing razmatra alternativne opcije kako bi održao ovaj događaj, uključujući i neki drugi datum", stajalo je u priopćenju.

'El Animal' će tako morati pričekati na svoj okršaj s 31-godišnjim Amerikancem protiv kojeg je trebao loviti 11. pobjedu u profesionalnoj karijeri.

Hrgović je upravo u Oxon Hillu imao svoj debitantski nastup na američkom tlu. U istoj je dvorani Filip 25. svibnja 2019. godine upisao najbržu pobjedu otkako se prebacio u profesionalce. Podsjetimo, te je večeri najbolji hrvatski boksač udarcima nakon svega jedne minute srušio Gregoryja Corbina.

Linker
02. svibanj 2024 01:47