Ostalo

Michael Page: Sudac Miragliotta mi je nakon borbe rekao da sam smeće

Dan Miragliotta i Michael Page
Michael Page odradio je još jednu borbu u svom stilu. Bellator mu je ponovno namijenio neadekvatnog protivnika kojeg je on lako pobijedio, ali tijekom borbe i omalovažao zbog čega ga je sudac kaznio negativnim bodom. No, on kaže kako to nije bilo sve, nego da ga je sudac još nakon borbe i uvrijedio.

Dan Miragliotta bio je sudac u kavezu tijekom borbe Michaela Pagea i Richarda Kielyja. Bila je to borba u kojoj se Page od prve sekunde prikazao kao puno kvalitetniji borac. Zapravo, kickboksač Kiely izgledao je izgubljen i to je Page iskoristio da bi pokušao zabaviti publiku. A to se odnosi na "cirkusiranje" u borilištu, omalovažavanje protivnika i vrijeđanje istog. Sve je počelo pokazivanjem srednjeg prsta, a onda i ismijavanjem protivnika dok se Page nalazio u gornjoj poziciji borbe u parteru.

Sve je to rezultiralo time da je sudac Miragliotta zaustavio borbu i Pageu dodijelio negativan bod zbog ponašanja. Nedugo nakon toga Englez je završio borbu udarcem koljenom u bradu, nakon čega je pobjedu proslavio tako što je glumeći uzdrmanost hodao uz rub kaveza. Onda je počeo uperivati prstom u Kielyja koji se ustao, da bi sudac uskočio između njih i odvojio ih. Page je ispričao što se zapravo dogodilo.

"Bio sam zgrožen njegovim ponašanjem. Ne samo da mi je dao minus bod i doveo me u nezgodnu poziciju, nego me na kraju borbe odgurnuo i nazvao smećem. Mislim kako nitko nema pravo činiti tako nešto. To mi daje do znanja kako tu postoji nešto osobno. Ne znam što je to, ali smatram kako mi on više nikad ne bi trebao suditi", rekao je MVP u razgovoru s medijima nakon borbe.

Page je vjerojatno svjestan kako je sudac Miragliotta samo prenio stav koji prema njemu ima veliku broj MMA fanova. Naravno, ukoliko je to zaista učinio nikako nije u redu, budući da je njegov posao neutralno suditi borbu, a osobno mišljenje o borcima ostaviti sa strane. Što se tiče Pagea, on će vjerojatno moći još neko vrijeme izvoditi slične predstave. Nakon što je nokautom poražen od Douglasa Lime, nikoga neće začuditi ako mu Bellatoru u idućih nekoliko borbi namijeni protivnike kvalitetom slične ovom jučerašnjem. Zapravo, upravo preko takvih je i došao do pozicije u kojoj se trenutno nalazi.


Linker
26. travanj 2024 09:50