Ostalo

MMA velikan objasnio kritike i pozvao Masvidala: 'Dođi kod mene u Valor pa da vidimo koliko si opak tip...'

Jorge Masvidal
 Youtube/ESPN
Ken Shamrock kritizirao je nedavno smisao UFC-ovog 'BMF' (Baddest Motherf*ker) pojasa, a sada je otvoreno pozvao Jorgea Masvidala da svoj status najopakijeg borca dođe potvrditi u njegov Valor Bare Knuckle.

"Bože dragi, pa vi nosite rukavice od četiri unce, borite se jednom u večeri i to svakih šest mjeseci. Uistinu? Uozbiljite se", govorio je jedan od pionira slobodne još prije 10-ak dana na spomen 'BMF' pojasa kojeg je Masvidal osvojio u meču protiv Natea Diaza.

Legendarni Shamrock malo je sada stao na loptu i poručio da nije imao nikakvu namjeru umanjiti uspjehe Masvidala i Diaza, ali da si jednostavno nije mogao pomoći kada se prisjetio kroz što su sve on i brojni borci iz njegovog doba znali prolaziti.

"Ne želim im ništa oduzeti, ali morao sam to reći kad sam se sjetio kako se nas znalo udarati u potiljak, nogom u lice... Borili smo se bez rukavica, bez pravila, bez vremenskog ograničenja i po četiri puta u jednoj večeri... Da, bilo mi je smiješno", objasnio je Ken u razgovoru za MMA Fighting.

Član UFC-ove Kuće slavnih odnedavno je i vlasnik te osnivač Valor Bare Knuckle promocije koja organizira okršaje bez rukavica. Shamrock je tako u maniri jednog pravog poslovnog čovjeka iskoristio nastalu pozornost i pozvao 'Gamebreda' u svoju organizaciju.

"Mislim da je nam ne treba nikakav pojas kako bi se ljudima dokazalo tko je 'BMF'. Masvidal se borio bez rukavica. On je to činio u dvorištu baš kao i Kimbo Slice. Sad bih ga volio pozvati da se okuša u Valoru, mi bismo voljeli saznati o koliko se zapravo opakom tipu radi", poručio je Shamrock UFC-ovoj zvijezdi.

Linker
25. travanj 2024 23:36