Ostalo

Revanš nakon sedam godina: Procurilo ime idućeg protivnika legendarnog Machide!

Lyoto Machida
 MAURO PIMENTEL / AFP
Slavni Brazilac imat će za dva mjeseca priliku osvetiti kontroverzni poraz iz 2013. godine

Bellator je žestoko krenuo s ugovaranjem mečeva, a to nas nimalo ne čudi s obzirom na to da priredbe ove američke promocije nismo gledali još od veljače.

Nedugo nakon što se pojavila informacija o revanšu Michaela Chandlera i Bensona Hendersona, kao i popis borbi za idući event koji nas čeka već u noći s 24. na 25. srpnja, u medije je procurila još jedna velika vijest.

Kako javlja brazilski Combate, 11. rujna čeka nas još jedna Bellatorova priredba, a u glavnoj borbi večeri obračunat će se itekako poznata MMA lica - Lyoto Machida (26-9) i Phil Davis (21-5-1 nc).

Dva slavna borca odmjerit će snage u glavnoj borbi priredbe koja još uvijek nije službeno potvrđena.

Bit će ovo drugi meč Machide i Davisa koji su se već jednom susreli davne 2013. godine na UFC 163 priredbe kada je kontroverznom jednoglasnom odlukom sudaca pobjeda pripala američkom borcu.

I brazilska legenda i 'Mr. Wonderful' pobjedom u ovom susretu tražit će napad na poluteškaški pojas koji se u ovim trenucima nalazi u vlasništvu sjajnoga Ryana Badera.

42-godišnjem Machidi ovo će biti prvi nastup nakon što je u rujnu prošle godine podijeljenom odlukom sudaca izgubio od Gegarda Mousasija što je zapravo bio njegov prvi poraz nakon čak četiri pobjede u nizu od kojih je prve dvije ostvario još pod okriljem UFC-a.

Davis će, s druge strane, loviti treću pobjedu u nizu, odnosno prvu otkako je tehničkim nokautom zaustavio Karla Albrektssona.

Linker
19. travanj 2024 23:06