Ostalo

(VIDEO) Werdum puca od samopouzdanja: 'Uvjeren sam da bih završio Jona Jonesa'

Fabricio Werdum
 Jeff Bottari / Zuffa LLC / AFP
Brazilac pred sobom ima nekoliko opcija, a jedan zanimljiv okršaj pronašao si je i u UFC-u

Fabricio Werdum nimalo ne dvoji, legendarni Brazilac uvjeren je da bi u jednom teškaškom 'superfightu' prekidom zaustavio možda i najboljeg borca u povijesti - Jona Jonesa.

'Vai Cavalo' uskoro bi trebao otvoriti novo poglavlje u svojoj dugačkoj i bogatoj borilačkoj karijeri. Bivši UFC-ov prvak pobjedom nad Alexanderom Gustafssonom odradio je do kraja svoj ugovor s najjačom svjetskom MMA promocijom i trenutno ispituje tržište te sa svojim menadžerom Alijem Abdelazizom važe zanimljive ponude kojih sigurno ne nedostaje.

Werdum je ovih dana otkrio da su Bellator i ONE Championship trenutno vodeći u toj utrci jer mu, između ostalog, mogu i ponuditi dva atraktivna revanša. U promociji Scotta Cokera to bi bio onaj s Fedorom Emelianenkom, dok mu singapurski gigant može ponuditi novi susret s Brandonom Verom.

No, pored toga, uvijek postoji opcija da Werdum potpiše novi ugovor s UFC-om, a jedan od mečeva koji bi ga itekako zanimali bio bi onaj s Jonom Jonesom. Pogotovo sada kada se 'Bones' odlučio preseliti u teškaško društvo.

A kako slavni Brazilac gleda na taj potencijalni susret, otkrio je razgovarajući s MMA Junkie portalom.

"On je velik lik i mislim da neće imati nikakvih problema s prelaskom u tešku kategoriju. On je, realno, već duže vrijeme teškaš. Da, sviđa mi se ideja da se jednog dana borim s njime i moram reći kako sam pun samopouzdanja oko tog meča. 100 posto sam uvjeren da bih završio Jona Jonesa. 100 posto. U treningu sam i to dobrom, moja glava je 'na mjestu'. Da, završio bih i njega i sve ostale. Uvjeren sam u to", poručuje Fabricio.

Linker
26. travanj 2024 04:59