Ostalo

(VIDEO/FOTO) Naziva se najglamuroznijom borkinjom svijeta: Model je, neporažena je i trenira u ATT-ju!

Tamar Israeli
 Facebook
U Coconut Creeku na Floridi, u dvorani American Top Teama, među najboljim borcima i borkinjama svijeta, trenira i profesionalka koja se nazvala najglamuroznijom borkinjom svijeta. Upoznajte Tamar 'Princess' Israeli.

28-godišnjoj Tamar već po prezimenu vrlo lako možemo zaključiti odakle dolazi. Da, riječ je o Izraelki rođenoj u Tel Avivu, koja je putem druge karijere svoje mjesto pronašla u SAD-u. Točnije, trenuto na Floridi gdje trenira u vjerojatno najboljem MMA timu na svijetu, American Top Teamu. I to u društvu borkinja poput Joanne Jedrzejczyk, Amande Nunes, Valerie Lourede te njihovih muških kolega. Tamo je prešla iz Xtreme Couturea gdje je zapravo krenula prebacivati se na MMA. Naime, Tamar je boksačica i to neporažena.

Do sada je odradila tri boks meča, upisavši dvije pobjede i jedan neodlučeni ishod, no idući korak trebala bi joj biti MMA karijera. Upravo iz tog razloga se i našla u ATT-ju, a dok ne ostvari svoje sportske ambicije novce za život zarađuje kao model, a poslove je odrađivala diljem svijeta. Svoju pravu borilačku karijeru zapravo je tek započela te najavljuje kako bi se u budućnosti trebalo čuti za nju.

Boksom se krenula baviti sa 17 godina, no zbog karijere modela nastavila je trenirati samo rekreativno, sve dok je posao nije doveo u New York, gdje je odlučila borilačku karijeru staviti u prvi plan.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#mma #glamorous #princess #

Objavu dijeli Tamar "Princess" Israeli (@tamarprincessisraeli)

"Od malena sam bila osoba koja je upadala u tučnjave pa sam svoj bijes usmjerila boksu. Tako sam zapravo krenula s ovim", rekla je jednom prilikom, da bi onda dodala odakle je došao njen nadimak Princess: "Uvijek sam voljela gledati Princea Naseema Hameda. Imao je drugačiji stil, bio je pravi showman koji voli zabaviti ljude. Takva sam i sama."

Sama činjenica da je za napredak u karijeri odabrala ATT govori nam kako ova djevojka ima ambicije napraviti značajnije rezultate. Svakako ćemo popratiti njene buduće nastupe. U međuvremenu, u nastavku teksta pogledajte što to još Tamar ima za ponuditi

Linker
23. travanj 2024 05:57