Ostalo

Rachael Ostovich više nije UFC-ova borkinja

Rachael Ostovich
 Instagram
Treći poraz u nizu presudio je UFC ambicijama popularne borkinje Rachael Ostovich

Nakon poraza koji je na prošloj UFC priredbi doživjela od Gine Mazany, Rachael Ostovich više nije UFC-ova borkinja, odnosno promocija je odlučila kako s njom neće potpisivati novi ugovor, nakon što joj je aktualni istekao. Tako je njena UFC karijera ostala na četiri nastupa, gdje je prvi bio uspješan, dok je u iduća tri doživjela poraze prekidima od Montane De La Rose, Paige VanZant te spomenute Mazany.

No, Rachael je tijekom svog boravka u UFC-u uspjela izgraditi svoj brand pa je tako na Instagramu došla do više nego impresivne brojke od 755 tisuća pratitelja. Zbog toga svega se ne bi trebala brinuti za svoju karijeru. Vjeruje se kako je najbliže nastavku iste u Invicta promociji, iz koje je i došla u UFC-u. Ipak, za očekivati je kako bi neki mogli pokušati iskoristiti njenu popularnost te joj čak ponuditi bolje uvjete nego što je imala u UFC-u, ali automatski i lakše borbe, preko kojih bi 29-godišnja borkinja s Havaja mogla dodatno graditi svoj brand. U svakom slučaju, nema sumnje kako će zainteresiranih za njen angažman biti.

Ostovich je u karijeri do sada upisala četiri pobjede i šest poraza, a veliki broj pratitelja sporta smatra ju najseksepilnijom borkinjom na svijetu. Nažalost, kvalitetu za nastupati u UFC-u nije imala, no uz dobru poslovnu odluku mogla bi imati vrlo zahvalnu karijeru u narednim godinama.

Linker
24. travanj 2024 16:23