Regija

Babić u drugom izdanju ponovno izašao pred kamere: 'Poslat ću jasnu poruku završim li ga brže od Parkera'

Alen Babić
 Screenshot (YouTube, Matchroom Boxing)
"Vrijeme je da svijet upozna moje ime. Vrijeme je da pustimo 'Savagea' van"

Vrlo zanimljiv dan imao je hrvatski teškaš Alen Babić (3-0) koji je na press konferenciji uoči subotnjeg meča sa Shawndellom Wintersom (13-3) još jednom pokazao kako s nestrpljenjem čeka ulazak u ring.

Babić i njegov američki suparnik puno su teških riječi u srijedu razmijenili pred okupljenim novinarima, a u pojedinim trenucima je napetost bila toliko velika da je situaciju morao smirivati i slavni boksački promotor Eddie Hearn.

Unatoč svemu što smo gledali, 'Savage' i Winters ipak su si na kraju pružili ruku, a hrvatski borac u jednom se potpuno drugačijem izdanju pred kamerama pojavio i nekoliko trenutaka kasnije.

"Sada pričate s Alenom, a ono je bio 'Savage'. Ponekad ga se i ja bojim. Ali, neka bude jasno, u subotu navečer će 'Savage' pričati. Odmorit ću Alena kad dođe borba", rekao je Babić voditeljima koji su pozorno slušali svaku njegovu riječ.

"Bez obzira na sve što sam rekao, poštujem Wintersa, ali ne volim to što priča previše. Pobijedim li ga brže od Parkera (5. runda, op.a.), bit će to jasna poruka svima. Odmah ću krenuti prema centru ringa. On će čekati. Čovjek se bori američkim stilom, ali toga kod mene nema. Ja stižem iz amaterskog svijeta i radim s trenerom koji preferira rusku školu boksa", dodao je Alen koji se za ovaj meč spremao s Dillianom Whyteom, privremenim WBC prvakom koji također nastupa ovog vikenda.

Njih su dvojica, kako kaže Babić, proteklih tjedana odradili više od 50 rundi.

"Oduvijek sam bio borac, ali nikad nisam bio toliko uzbuđen i spreman oko nekog meča. Vrijeme je da svijet upozna moje ime. Vrijeme je da pustimo 'Savagea' van", dodao je Alen preko društvenih mreža.

Linker
24. travanj 2024 19:06