K1 i Boks

‘Savage‘ Babić sinoć je nakon pobjede na umu imao jedno ime: ‘Idemo, vrijeme je! Kad god i gdje god!‘

Alen Babić

 Screenshot(youtube, Dazn Boxing)
Meč protiv Allena zasigurno bi bio dosta zanimljiv, iako za sinoćnjeg ‘‘Savagea‘‘ sigurno ima još dobrih kandidata

Uspješno se sinoć Alen ‘‘Savage‘‘ Babić vratio na pobjedničke staze. Nakon serije teških udaraca pobijedio je Stevea Robinsona u Londonu i tako isprao gorak okus kojeg smo svi imali od prošle godine kada je izgubio u prvoj rundi od Lukasza Rozanskog za titulu u WBC-ovoj bridger kategoriji.

Puno se toga izdogađalo u tom periodu, a u međuvremenu je i pronašao novi tim i novog trenera s kojim je uspješno debitirao novom pobjedom u Engleskoj, a odmah nakon pobjede se spominjalo nekoliko imena, odnosno, potencijalnih protivnika s kojima bi se Babić mogao naći u ringu u neko dogledno vrijeme.

Britanski boksač Tommy Welch je netom nakon završetka borbe prozvao Babića, a novinar ga je odmah po izlasku iz ringa upitao oko toga:

‘‘Ne znam tko je to, ali ako je on jedini koji želi, može i za mjesec dana‘‘, kratko je Alen odgovorio na pitanje.

Međutim, postoji jedno ime koje ‘‘Savage‘‘ želi i više nego Welcha, a radi se o Davidu Allenu. Boksač je to koji je svoj posljednji nastup odradio upravo protiv sinoćnjeg aktera ‘‘main eventa‘‘, Frazera Clarkea. Osim toga, u svojoj karijeri je upisao 26 pobjeda i šest poraza, a prema BoxRecovoj ljestvici je 167. boksač svijeta.

‘‘Idemo Dave. Vrijeme je, kad god i gdje god‘‘, kratko je rekao ‘‘Savage‘‘.

Meč protiv Allena zasigurno bi bio dosta zanimljiv, iako za sinoćnjeg ‘‘Savagea‘‘ sigurno ima još dobrih kandidata. Alen je još rekao kako je iz svoga kuta želio čuti samo jednu stvar, a to je da se vjeruje u njega. Izgleda da je upravo to dobio od novog tima, a što će biti sljedeće za njega, na vrijeme ćemo vas izvijestiti.

Linker
26. travanj 2024 18:29