Regija

Eddie Hearn poručio Babiću: 'Tvoj sam fan, budi spreman za novi meč!'

Eddie Hearn i Alen Babić
 screenshot/Instagram
Nije ravnodušan na izvedbu Alena Babića mogao ostati niti gazda Matchroom Boxinga, Eddie Hearn

Organizator jučerašnje priredbe i vodeći europski promotor, Eddie Hearn, nije mogao ostati ravnodušan na ono što je u ringu prezentirao Alen Babić. Hrvatski boksač odradio je ono što je najavio, u drugoj rundi je završio meč protiv Shawdella Wintersa, a onda je ponovno oduševio u obraćanju medijima.

Hearn shvaća kako trenutno surađuje s boksačem koji ima potencijal postati zvijezda, a i sam je više puta otkrio kako preferira boksače koji se dobro snalaze pred mikrofonom, a u ringu donose ono što fanovi žele vidjeti, akciju. Već nakon Babićevog meča pohvalio je hrvatskog boksača izjavivši kako je u tom trenutku bio drugi po "trendingu" (trenutnoj popularnosti) na Twitteru, dodavši kako je uzbuđen oko nekih njegovih idućih mečeva.

Osobnu pohvalu Eddieja Hearna mogli smo pronaći među Babićevim "story" objavama na Instagramu i Facebooku. Susreli su se oni u backstageu, gdje je Hearn Babića odmah pohvalio rekavši mu da je njegov veliki fan. Svidjelo mu se što je u pitanju boksač koji donosi uzbuđenje, ali mu je rekao još nešto vrlo značajno.

"Imam spremno nešto u rujnu. Ostani aktivan", poručio je Hearn Babiću.

Fight Camp je ovim putem završio svoju prvu seriju od četiri priredbe, no Hearn već naveliko radi na nekim drugim idejama. Naravno, ona glavna je uspjeti organizirati meč Anthonyja Joshue i Kubrata Puleva. Babiću je sad najavljen meč za idući mjesec i nema sumnje kako će ga Alen ako ponude dođe prihvatiti. Tko zna, nova pobjeda mogla bi mu osigurati nastup na spomenutom spektaklu za kojeg se Hearn nada organizirati ga uz prisustvo gledatelja.

Linker
26. travanj 2024 21:50