Regija

(FOTO) Manuel Bilić uspješan na Cage Warriors 112 vaganju, spreman oduzeti titulu domaćem prvaku

Cartwright vs. Bilić
 screenshot/Facebook
Izazivač Manuel Bilić i Cage Warriors prvak bantam kategorije, Jack Cartwright, uspješno su odradili vaganje pred svoju 'main event' borbu Cage Warriors 112 priredbe u kojoj će hrvatski borac pokušati doći do titule preko do sada neporaženog borca iz Manchestera, grada u kojem se ova priredba i održava.

Hrvatski borac dočekao je svoju veliku priliku, a na vaganju je izgledao izuzetno fokusiran. Svjestan je kako je pred njim prilika savladati borca za kojeg se govori kako ima otvorena vrata UFC-a ispred sebe. To bi značilo da pobjeda donosi istu takvu situacija za Bilića. No, Jack Cartwirght spomenutu privilegiju ima s razlogom. Riječ je o borcu profesionalnog omjera 7-0, kojem još niti jedan protivnik nije dogurao do druge runde. Pred Bilićem je misija jednog takvog borca savladati u njegovom gradu. No, upravo se na takvim borbama testiraju borci, odnosno dobiva se odgovor jesu li spremni na velike stvari ili ne.

Cartwirght i Bilić su na vaganje došli obojica ispod granice bantam kategorije od 61.5 kg te su odradili žestoko sučeljavanje gdje su morali biti razdvojeni. Sučeljavanje možete pogledati u videu ispod odlomka.

Glavni program ove priredbe trebao bi krenuti u 22 sata, a prenosi se putem UFC Fight Pass servisa. Ispod teksta možete pogledati i fotografije s vaganja.

Linker
26. travanj 2024 02:46