Regija

Samo Petje ugovorio veliku trilogiju s protivnikom kojeg je već upoznala čitava regija!

Petje vs. Kakoubavas
 screenshot/Youtube
Samo Petje i Meletis Kakoubavas po treći će put ući u ring odraditi kickboxing održaj. Riječ je o dvojcu koji je ponudio dva nezaboravna ogleda u FFC ringu, prvo onaj kad je Grk brutalno nokautirao najboljeg slovenskog kickboksača, a onda i revanš, kad je Petje slavio sudačkom odlukom. Treći sudar dogodit će se u istom gradu gdje i prva dva, Ateni, no pod drugom organizacijom. Datum meča je 11. travnja.

Samo Petje bio je velika regionalna borilačka zvijezda i FFC prvak lake kategorije, kad je u veljači 2016. godine došao u Atenu susresti se s najboljim grčkim borcem svoje kategorije, Meletisom Kakoubavasom. Veliki favorit Petje tim je putem šokiran nokautom u drugoj rundi, koji je do danas ostao vjerojatno najbrutalniji i najviše puta pregledani nokaut u povijesti ove organizacije. Petje je svoju osvetu dočekao 13 mjeseci kasnije. Hrabro je prihvatio novi susret u istom gradu te je slavio jednoglasnom odlukom nakon tri runde. Ipak, ostala je žal što se nije uspio osvetiti na isti način, nokautom. Zbog toga će sad imati treću priliku.

11. travnja u Ateni, ovaj dvojac susrest će se na Spartans Night 3 priredbi. Ugovaranje ove borbe je Petjeu sjajno došlo nakon što je zbog koronavirusa otkazana Rise priredba na kojoj je 20. ožujka trebao nastupiti u Japanu. Grci za sada nisu poduzimali nikakve drastične mjere po pitanju suzbijanja epidemije pa se očekuje kako bi ova priredba trebala biti održana. Zbog svega iz prva dva meča, Slovencu neće biti potrebna neka dodatna motivacija te je bez previše dvojbi prihvatio iduće, možda i posljednje poglavlje ove trilogije.

Odlaskom FFC-a u SAD nismo imali previše prilike pratiti ova dva borca, no ovaj okršaj svakako će izazvati veliki interes među svima koji su popratili prva dva susreta i jedan od najvećih rivaliteta koji je FFC publika imala priliku doživjeti.

Linker
26. travanj 2024 22:56