Regija

(VIDEO) Hrvoje Sep: Nisam birao gdje ću boksati, iduće godine napokon kreću prave stvari

Hrvoje Sep
Na kraju izuzetno sadržajne, turbulentne i prije svega uspješne godine, Hrvoje Sep posvetio nam je svoje vrijeme za intervju. Razgovarali smo o raznim temama, ali u prvom planu bila je godina u kojoj je gradio svoj profesionalni rezime te ono što očekuje u idućoj godini. Objasnio je probleme s pronalaskom kvalitetnijih protivnika u ovoj fazi karijere, ali i to što zapravo znači imati pravog promotora.

Hrvoje Sep na početku 2019. godine najavio je kako namjerava odraditi po jedan meč mjesečno, ako je to ikako moguće. Dvostruki brončani s europskog prvenstva te trostruki prvak WSB boksačke lige pauzirao je cijelu 2018. godinu i upravo zbog toga je u ovu godinu ušao žestoko. Svoj cilj nije u potpunosti ostvario, no boksao je osam puta i svaki put je ostvario pobjedu nokautom.

U 2020. godinu napokon bi trebao ući s pravim promotorskim ugovorom, što je preduvjet za doći do velikih mečeva kojima se boksač može krenuti uspinjati prema vrhu. Ove godine nastupio je u šest različitih država, protivnike nije birao i to bi mu se trebalo isplatiti.

U ovom intervjuu prošli smo kroz razne opće zanimljive teme pa tako imate priliku saznati kakve boksači imaju probleme pri pronalasku protivnika dok su tek u fazi građenja svoje profesionalne karijere, što znači imati pravog promotora, ali i kakvi se problemi znaju i tu pojaviti. Hrvoje je također prokomentirao kasni odlazak u profesionalce, ali i to koliko se njegov stil boksa od tada promijenio te koja je zapravo najveća razlika. Naravno, nakon ovakve godine došle su i neke dobre vijesti pa bi Hrvoje u idućoj godini napokon trebao krenuti raditi neke veće korake prema vrhu. Odlazak u kampove drugih boksača kao sparing partner? I to je jedna tema o kojoj 33-godišnji boksač iz Vrbanje ima zanimljiv stav.

Ispod vas se nalazi 23 minute vrlo kreativnog i informativnog razgovora u vrlo opuštenoj atmosferi BK Leonardo, kluba gdje Sep trenira već 13 godina i gdje kaže kako ima sve što mu je potrebno. Pogledajte!

Linker
26. travanj 2024 18:31