Regija

(VIDEO) Uspješni 'poslovnjak' u rukavicama! Karijera profesionalnog borca kao ispušni ventil Stanislava Krofaka

Stanislav Krofak
Stanislav Krofak 30-godišnji je MMA borac iz Zagreba, trenutno Nokaut FC prvak srednje kategorije i član American Top Teama. No, osim sve uspješnije MMA karijere, ovog borca nadimka Pantera obilježava još nešto. On je osim toga i vrlo uspješan privatni poduzetnik koji je nedavno pokrenuo svoju dvoranu. Tamo smo ga posjetili i odlučili predstaviti njegovu priču.

Ova godina ostat će zabilježena kao najvažnija u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri Stanislava Krofaka. Tu prije svega mislimo na MMA karijeru, budući da se u grapplingu iskazao već 2016. godine kad je osvojio hrvatsku grappling ligu, a onda je godinu kasnije uzeo titulu prvaka i na otvorenom prvenstvu Hrvatske u Osijeku, te godine svakako najjačem "no gi" grappling natjecanju u državi.

Nakon što ga je prošle godine javnost upoznala kao čovjeka koji se kupao na Bundeku tijekom temperature zraka ispod nule, ove godine prvo je debitirao u SBC promociji, gdje je tijekom godine upisao po jednu pobjedu i poraz. Posljednji nastup ubilježio je prošlog mjeseca na priredbi NFC promocije, gdje je osvojio pojas prvaka srednje kategorije.

"Pantera" se trenutno priprema za svoj idući ispit. Treću pobjedu u nizu, kojom bi svoj profesionalni omjer doveo na 8-3, odradit će na FNC 2 priredbi idućeg mjeseca u dvorani American Top Teama u Zagrebu.

Stanislava smo posjetili u dvorani koju je otvorio ove godine u Dubecu, zagrebačkom naselju u kojem živi. Tamo nam je ispričao sve o svom borilačkom putu, karijeri, odluci da pokrene svoju dvoranu te konačnim ciljevima koje si je zacrtao. Naravno, isto tako nismo mogli preskočiti jednu vrlo zanimljivu temu. Stanislav je vlasnik vlastite tvrtke, uspješni privatni poduzetnik komu MMA služi kao ispušni ventil te sve to radi iz čiste ljubavi prema sportu. Priča je svakako zanimljiva, pogledajte ju!

Linker
06. ožujak 2024 16:45