UFC

Cejudo želi i treći pojas, obećao djevojci donijeti onaj Alexa Volkanovskog

Henry Cejudo s djevojkom
 Instagram
Henry Cejudo otvoreno je izrazio želju doći do još jednog pojasa UFC-ovog prvaka i to onog u perolakoj kategoriji koji se nalazi kod Alexandera Volkanovskog. Osvajanje tog pojasa obećao je svojoj djevojci.

Henry Cejudo u posljednje vrijeme više nije tako aktivan na društvenim mrežama kao inače. Barem po pitanju svojih poruka drugim borcima i objava kakvima je često znao poprilično nanervirati fanove. Naime, Henry je sretan u ljubavi pa ga je to vjerojatno smirilo, no čini kako upravo zbog te ljubavi namjerava pokušati postići još više nego do sada. Barem to možemo zaključiti iz njegove posljednje objave na Instagramu.

"Pokazujem svojoj djevojci idući pojas koji ću osvojiti. Alex Volkanovski, dolazim po tvoj pojas, ti prerasli patuljče. Četverostruki prvak u nastajanju", napisao je Cejudo uz fotografiju sebe i njegove odnedavno djevojke, Amande Chaves. Uz njih su i Henryjeva dva pojasa, no začudo nema olimpijske medalje koju je osvojio 2008. u Pekingu.

Cejudo odnedavno više nije niti "Triple C", budući da je pojas muha kategorije morao napustiti zbog neaktivnosti. Za njega će se uskoro boriti Joseph Benavidez i Deiveson Figueiredo. Onaj u bantamu vjerojatno će braniti na UFC 250 priredbi protiv Josea Alda u Brazilu. Što se tiče Volkanovskog, očekuje se da će on titulu morati obraniti u revanšu protiv Maxa Hollowaya, a sve se čini da će termin te borbe biti u lipnju.

Linker
21. travanj 2024 16:09