UFC

Claudia Gadelha poželjela, UFC želju ispunio

Claudia Gadelha
 / Instagram
Nakon što je bez borbe protiv Alexe Grasso ostala samo dan prije održavanja iste, Claudia Gadelha zatražila je od UFC-a što brže ugovaranje nove. Želju su joj sad ispunili i čeka ju borba protiv Marina Rodriguez. No, nismo baš sigurni da se Gadelha nadala nastupu tek u svibnju.

Claudia Gadelha (17-4, 6-4 UFC) trebala je svoju prvu borbu u 2020. godini odraditi protiv Alexe Grasso na UFC 246 priredbi u Las Vegasu. Bez te borbe ostala je samo dan prije održavanja, budući da je Grasso preteška došla na vagu te joj komisija nije dozvolila nastup, unatoč željama Gadelhe da se borba ipak održi.

Brazilka je tako od UFC tražila da joj što prije ugovore novi nastup. Sad je to i dobila, no nismo baš sigurni da je bivša izazivačica mislila na borbu koja će se održati za gotovo tri mjeseca. Na UFC Fight Night 174 čeka ju borba protiv Marine Rodriguez.

Marina Rodriguez (12-0-2, 2-0-2 UFC) njena je 32-godišnja sunarodnjakinja čija je UFC karijera zanimljiva po tome što je čak dva puta u svoja dosadašnje četiri nastupa remizirala. Na službenom poretku kategorije nalazi se na devetom mjestu, dok je Gadelha plasirana tri pozicije ispred nje.

UFC Fight Night 174 trebao bi se održati 4. svibnja u Oklahoma Cityju, a za sada nema nekih informacija o glavnoj borbi priredbe. Kao što smo već zaključili, priredba se održava za gotovo tri mjeseca.

Linker
26. travanj 2024 15:11