UFC

Dana White riješio sve dvojbe oko idućeg protivnika Tyrona Woodleyja!

 son Silva/AGIF/ AFP
Tyron Woodley trebao je proteklog vikenda predvoditi UFC-ov Fight Night u Londonu, ali je njegova borba protiv Leona Edwardsa, kao i čitava priredba zbog koronavirusa odgođena na neki drugi datum.

Tijekom drame oko 171. po redu Fight Nighta počele su se pojavljivati razne opcije pa je tako jedna ideja bila i da se čitav event preseli u SAD. Nedugo nakon toga pojavila se i priča da će Edwardsa zamijeniti neki drugI top borac velter kategorije. Spominjali su se tu, između ostalih, i Colby Covington te Gilbert Burns koji je prije točno 10 dana u Brazilu nokautirao Demiana Maiau.

Na kraju je UFC ipak pokleknuo pred pandemijom koronavirusa i odgodio čak tri priredbe.

Nedugo nakon te odluke, zbog pojedinih se izjava činilo da će Edwards ostati bez okršaja s bivšim prvakom jer je odjednom primamljivijom opcijom postao dvoboj Woodleyja i Covingtona. No, sada je Dana White prekinu sve dvojbe i nagađanja!

Predsjednik UFC-a potvrdio je kolumnistu Yahoo Sportsa Kevinu Ioleu da će se borba Woodleyja i Edwardsa ponovno dogovoriti, baš kao i svi ostali odgođeni mečevi.

"Sve te borbe dobit će novi datum. Sve će se pokrenuti kada organiziramo idući Khabibov meč. Vraćamo se i igru i demo dalje. Kao što sam rekao ranije, svi oni koji će se boriti, borit će se jer su to htjeli, a ne morali", poručio je White.

Linker
30. travanj 2024 18:21