UFC

(FOTO) Dos Santos se javio iz bolnice i pokazao bolesnu nogu: 'Bio sam pod anestezijom tri puta u tjedan dana'

 Screenshot (Instagram)
Junior Dos Santos morao je odustati od nastupa u glavnoj borbi UFC-ove priredbe u Moskvi (9. studenog), a sada nam je još jasnije zašto...

Bivši teškaški prvak oporavlja se od bakterijske infekcije koja mu je zahvatila nogu. Zbog nastalih problema JDS je već osam dana proveo u bolnici, a sada je s fanovima i podijelio fotografije koje najbolje prikazuju zašto ćemo se morati strpjeti do njegovog novog nastupa.

"Prošlo je osam dugih dana u bolnici. Nisam u početku shvaćao koliko je ozbiljna ova infekcija, mislio sam da ću se samo uz tretman iste moći odmah vratiti treninzima i boriti protiv Volkova u Rusiji, ali nije bilo tako jednostavno. Bio sam pod anestezijom tri puta u posljednjih tjedan dana. I dalje mi cjevčice izlaze iz nogu i natrpan sam lijekovima. Ispričavam se svom protivniku, ruskim navijačima i svim MMA fanovima diljem svijeta. Vratit ću se čim to bude moguće. Vjerujte mi", poručio je JDS.

Screenshot (Instagram)


Zbog nesreće brazilske legende otvorilo se mjesto u Moskvi. Prvi se javio Francis Ngannou koji svim silama traži neki meč, no na kraju je u toj utrci pobijedio Greg Hardy. On je, podsjetimo, prošlog vikenda nastupio u Bostonu i ostao bez pobjede nad Benom Sosolijem zbog korištenja inhalatora između rundi.

Screenshot (Instagram)

Linker
26. travanj 2024 08:37