UFC

(FOTO) Khabib u svom stilu ismijao Conorov novi nokaut rekord

Khabib Nurmagomedov
 Vitaly Timkiv / Sputnik / AFP
Khabib Nurmagomedov odlučio se zabaviti putem Twittera te automatski poslati novu provokaciju prema Conoru McGregoru. Tema je Conorova izjava nakon pobjede protiv Donalda Cerronea, kako je postao prvi borac s nokautima u perolakoj, lakoj i velter kategorije. Ono čega se prisjetio Khabib također se dogodilo u te tri kategorije.

Nakon što je savladao Donalda Cerronea, Conor McGregor uzeo je mikrofon u ruke i ponosno izjavio kako je došao do još jednog postignuća u svojoj uspješnoj borilačkoj karijeri.

"Danas sam ispisao povijest. Postavio sam još jedan rekord. Prvi sam borac u povijesti UFC-a koji je nokautom slavio u perolakoj, lakoj i velteru - tri težinske kategorije", izjavio je Conor McGregor tim putem. Uistinu je prvi koji je to napravio u te tri kategorije, ali što se tiče tri kategorije općenito, postoje još dvojica, Vitor Belfort i Jared Cannonier.

Koliko god impresivno izgledala ta Conora izjava, a moramo priznati da je tako, toliko je dobra i Khabibova provokacija koju je putem Twittera uputio. U njoj nije bio potreban tekst, sve je bilo jasno. Postavio je fotografije Conorovih poraza gušenjem od Josepha Duffyja, Natea Diaza te naravno njega samog. Pogađate, i to se dogodilo u tri različite kategorije, upravo te tri gore spomenute.

Khabib koristi svaku moguću priliku za slične provokacije prema McGregoru. No, Conora vjerojatno najviše bole izjave koje se tiču njihovog eventualnog revanša. Khabib konstantno govori kako ga ta borba ne zanima dok Conor ne spoji deset pobjeda u nizu, a tu su i još neke izjave na tom tragu. No, vidjet ćemo hoće li revanš moći izbjeći, budući da je Dana White izjavio kako će do te borbe sigurno doći. Prije toga se mora dogoditi samo jedna stvar. Khabibova pobjeda nad Tonyjem Fergusonom na UFC 249 priredbi koja se održava 18. travnja.

Linker
26. travanj 2024 16:09