UFC

(FOTO) MacKenzie Dern pred povratak u borilište fanove oborila s nogu sexy photoshootingom

MacKenzie Dern
 Instagram
Još je otprilike šest tjedana ostalo do povratka MacKenzie Dern u UFC kavez. Jedna od najpopularnijih borkinja svijeta je prije ulaska u onaj glavni trening kamp odlučila fanove počastiti malo privatnijim fotografijama. Sudeći po komentarima i 'lajkovima', iste je oborila s nogu.

Vrlo popularna i još uvijek neporažena 26-godišnja MacKenzie Dern (7-0, 2-0 UFC) ovog je ljeta postala majka, no ne namjerava dugo odmarati. Najbolja grapplerica svih vremena ugovorila je svoju treću UFC borbu, koju će odraditi 12. listopada na UFC Fight Night 159 priredbi u Tampi na Floridi.

Tijekom trudnoće nije bila previše aktivna na društvenim mrežama, no prije nekog vremena je podigla broj svojih objava. No, objavom postavljenom prije dva dana je "srušila internet". Barem ako se pita njenih 675 tisuća pratitelja na Instagramu. Brazilsko američka borkinja odradila je profesionalni photoshooting na krevetu u donjem rublju. Dvije fotografije s istog je objavila, a komentari i oznake "sviđa mi se" su gotovo srušili rekord njenog profila. Za pretpostaviti je kako će se to ovih dana i dogoditi, budući da tek 20-ak tisuća nedostaje do 120 tisuća koliko ima njena "najlajkanija objava".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Photo @lrhphotography

Objavu dijeli Mackenzie Dern (@mackenziedern)

Dern će se u Tampi boriti protiv Amande Ribas, brazilske borkinje koja je bila uspješna u svojoj prvoj UFC borbi, koju je odradila ovog ljeta. Što se tiče Dern, za nju se pretpostavlja kako bi joj najveća borba ponovno mogla biti ona s kilogramima, budući da je doslovno više puta pala vagu za slamka kategoriju nego što ju je prošla. No, čini se kako je brzo skinula kilograme koje su ostale od trudnoće i čak se stvara dojam da je posao ovog puta shvatila ozbiljno. Ukoliko bude tako te ako uspije zadovoljiti granicu slamka kategorije bez poteškoća, može biti i više nego opasna za svaku djevojku. Posebno će biti zanimljivo popratiti njen napredak u borbi na nogama. Ako to dovede na jednu kvalitetnu razinu, titula UFC prvakinje za nju je realnost.

Ispod teksta možete pogledati i galeriju s Tahitija, gdje je bila sa svojim suprugom, Wesleyem Santosom. On je inače profesionalni surfer.

Linker
26. travanj 2024 01:44