UFC

(FOTO) UFC objavio najiščekivaniji MMA poster godine!

Diaz vs. Masvidal
 Ilustracija
UFC je u ponedjeljak javno obznanio službeni poster za najiščekivaniju MMA priredbu godine i dakako najiščekivaniji meč. Naravno, radi se o UFC-u 244, koji je na rasporedu 2. studenog u legendarnoj njujorškoj dvorani Madison Square Garden, a predvode ga Nate Diaz i Jorge Masvidal.

Iako nema službene UFC-ove titule u igri, ulog "main eventa" je BMF pojas prvaka koji doslovno znači "najopakiji je*** majke". Ideja je zapravo vlasništvo Natea Diaza, koji je nakon pobjede protiv Anthonya Pettisa na UFC-u 241 prozvao Masvidala i poručio da će se boriti upravo za taj naslov. UFC je prigrlio objeručke ideju i krenulo se u realizaciju.

U sunaslovnoj borbi ćemo vidjeti obračun Kelvina Gasteluma i Darrena Tilla koji je napokon prešao u srednju kategoriju. Tu su i Derrick Lewis i Blagoy Ivanov u teškoj, odnosno dva "contendera" u diviziji niže - Corey Anderson i Johnny Walker.

Očekivano, na službenom posteru dominiraju dva glavna aktera, a čitav popis borbi možete pronaći u nastavku teksta. Plakat je objavljen na UFC-ovim društvenim kanalima.

UFC 244:

Nate Diaz vs. Jorge Masvidal

Kelvin Gastelum vs. Darren Till

Derrick Lewis vs. Blagoy Ivanov

Corey Anderson vs. Johnny Walker

Stephen Thompson vs. Vicente Luque

Katlyn Chookagian vs. Jennifer Maia

Lyman Good vs. Chance Rencountre

Krzysztof Jotko vs. Edmen Shahbazyan

Julio Arce vs. Hakeem Dawodu

Andrei Arlovski vs. Jairzinho Rozenstruik

Shane Burgos vs. Makwan Amirkhani

Linker
25. travanj 2024 19:21