Je li Jones pobjedu Justina Gaethjea iskoristio za provociranje bivšeg izazivača?

Jon Jones je pozorno pratio što se događalo na prošlog vikenda održanoj UFC 249 priredbi, a čini se da je pobjedu Justina Gaethjea u glavnoj borbi eventa iskoristio za provokaciju usmjerenu svom bivšem izazivaču Anthonyju Smithu.

Justin Gaethje u Jacksonvilleu je oduševio borilački svijet te priredio malo iznenađenje svladavši, i to poprilično uvjerljivo, jednog od najboljih boraca lake kategorije - Tonyja Fergusona.

Gaethje je prema svim sucima uvjerljivo vodio u tom meču, no pregled sudačkih kartica u konačnici nije bio potreban budući da je Herb Dean u petoj rundi odlučio prekinuti meč nakon što je zaključio da je Ferguson primio i koji udarac previše.

"Pretukao je tog čovjeka kao da je provalio u pogrešnu kuću", prokomentirao je Jones na Twitteru Gaethjeov nastup, a jedna takva izjava odmah je privukla puno pozornosti.

Podsjetimo, Smith je prošlog mjeseca u vlastitoj kući imao obračun s provalnikom kojeg je opisao kao "jednu od najtežih borbi u svom životu."

"Drago mi je da je Anthony OK, ali nema šanse da bi taj provalnik moju kuću napustio hodajući", glasio je tadašnji Jonesov komentar koji baš i nije najbolje sjeo njegovom bivšem izazivaču.

Smith je tada aktualnog prvaka iz poluteške kategorije optužio da koristi tu situaciju za samopromociju, a njihova rasprava preko društvenih mreža potrajala je nekoliko dana. No, baš kad se činilo da se situacija primirila, Jones je, izgleda, ponovno 'bocnuo' svog rivala.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!