UFC

Je li Jones pobjedu Justina Gaethjea iskoristio za provociranje bivšeg izazivača?

Jon Jones
 Screenshot/Instagram
Jon Jones je pozorno pratio što se događalo na prošlog vikenda održanoj UFC 249 priredbi, a čini se da je pobjedu Justina Gaethjea u glavnoj borbi eventa iskoristio za provokaciju usmjerenu svom bivšem izazivaču Anthonyju Smithu.

Justin Gaethje u Jacksonvilleu je oduševio borilački svijet te priredio malo iznenađenje svladavši, i to poprilično uvjerljivo, jednog od najboljih boraca lake kategorije - Tonyja Fergusona.

Gaethje je prema svim sucima uvjerljivo vodio u tom meču, no pregled sudačkih kartica u konačnici nije bio potreban budući da je Herb Dean u petoj rundi odlučio prekinuti meč nakon što je zaključio da je Ferguson primio i koji udarac previše.

"Pretukao je tog čovjeka kao da je provalio u pogrešnu kuću", prokomentirao je Jones na Twitteru Gaethjeov nastup, a jedna takva izjava odmah je privukla puno pozornosti.

Podsjetimo, Smith je prošlog mjeseca u vlastitoj kući imao obračun s provalnikom kojeg je opisao kao "jednu od najtežih borbi u svom životu."

"Drago mi je da je Anthony OK, ali nema šanse da bi taj provalnik moju kuću napustio hodajući", glasio je tadašnji Jonesov komentar koji baš i nije najbolje sjeo njegovom bivšem izazivaču.

Smith je tada aktualnog prvaka iz poluteške kategorije optužio da koristi tu situaciju za samopromociju, a njihova rasprava preko društvenih mreža potrajala je nekoliko dana. No, baš kad se činilo da se situacija primirila, Jones je, izgleda, ponovno 'bocnuo' svog rivala.

Linker
16. travanj 2024 18:34