UFC

Joanna otvorila dušu: 'Menadžer me potkradao, a zaručnik varao!

Joanna Jedrzejczyk
 Instagram
Joanna Jedrzejczyk iznijela je nove, do sada nepostane detalje o najtežem razdoblju svoje karijere. Ispričala je kako je nedugo prije prve borbe protiv Rose Namajunas prekinula sa zaručnikom, a imala je problema i s tadašnjim menadžerom.

Nakon što je u 2019. godini ostvarila važnu pobjedu nad Michelle Waterson, Joanna Jedrzejczyk izborila je priliku pokušati ponovno postati prvakinja UFC-ove ženske slamka kategorije. No, tim putem se prisjetila još nekih detalja koja javnost nije znala, a koji su imali utjecaja na njen prvobitni gubitak titule prvakinje.

"Prekinula sam sa zaručnikom prije prve borbe protiv Rose Namajunas, zatim mi se dogodilo strašno skidanje kilograma i to me sve slomilo. Ove godine sam saznala da je moj bivši menadžer u to vrijeme radio neke stvari s mojim novcem i da me potkradao. Nakon toga svega sam saznala da me zaručnik varao", ispričala je Joanna u UFC Unfiltered podcastu, dodavši: "Ljudi u Poljskoj znaju takve stvari, ali u svijetu ne znaju puno o mom privatnom životu. Želim pokazati ljudima kako se u životu uvijek nešto događa, nebitno o tome tko si i čime se baviš. Ako ti privatni život nije dobro posložen, teško ćeš uspjeti u sportu ili poslu. Platila sam ultimativnu cijenu jer sam borac. Svaki dan sam sebe uvjeravala kako je sve u redu i izbacivala loše stvari iz glave, no one su ipak bile tu."

Ova 32-godišnjakinja kraj 2018. dočekala je porazom od Valentine Shevchenko, a unatoč samo jednom nastupu u 2019. godini, dobila je priliku boriti se za titulu. Tu joj je svakako pomogla ozljeda nominalno prve izazivačice Tatiane Suarez i tu priliku namjerava iskoristiti. Borba protiv Weili Zhang na rasporedu je 7. ožujka.

"2019. godina bila je sjajna i ne mogu dočekati ono što će se dogoditi u 2020. Osjećam se slobodno, osjećam se kao ja, ponovno sam Joanna. Samo što sam ovog puta pametnija i iskusnija. Možda su mi se sranja u životu morala dogoditi. Sada znam što je život, ali najvažnije je da sam sretna", najavila je godinu u kojoj se namjera vratiti na tron, a onda tamo ostati još duže nego prvi put, kad je titulu obranila za sada rekordnih pet puta.

Linker
26. travanj 2024 17:13