UFC

Khabib poslao Fergusonu poruku podrške: 'Što god se dogodilo ostaje u prošlosti...'

Tony Ferguson
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Rivalstvo Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona traje godinama, a nakon proteklog vikenda održane UFC 249 priredbe njihov nam se potencijalni okršaj čini dalji no ikad.

Justin Gaethje u Jacksonvilleu je pokvario planove i želje milijuna borilačkih fanova te zaustavivši Fergusonov niz od nevjerojatnih 12 pobjeda od 'El Cucuyja' preuzeo vodeću poziciju u utrci za meč s aktualnim prvakom Nurmagomedovom.

Iako su između Tonyja i Khabiba u prošlosti znale padati i poneke teške riječi, neporaženi Dagestanac odlučio je zakopati ratnu sjekiru. Barem do nekog novog poglavlja koje bi nam možda ponovno otvorilo put prema njihovom susretu...

"Što god se dogodilo ostaje u prošlosti. Glavu gore Tony, nadam se da je sve dobro s tobom i tvojom obitelji. Tvoj će sin kad odraste biti ponosan na tebe", poručio je Khabib preko Twittera svom sportskom rivalu.

Iako Gaethjeovo osvajanje privremene titule ne znači da smo ostali bez prilike da u Octagonu jednog dana ugledamo Khabiba i Tonyja, jasno je da su se planovi UFC-a sada dosta promijenili.

A što se tiče meča za ujedinjenje titula u lakoj kategoriji, on još nije služben, ali poznato je da bi Khabib mogao biti spreman najranije u srpnju.

Linker
25. travanj 2024 11:51