UFC

Khabib predložio nove moguće termine i lokacije za meč s Fergusonom

Khabib Nurmagomedov
 Instagram
Do UFC-a 249 ostalo je još samo 14 dana, a Khabib Nurmagomedov tvrdi da je i dalje voljan nastupiti u glavnoj borbi večeri ako mu se javi lokacija i omogući let iz Rusije. S obzirom na posljednja događanja nekako sumnjamo u takav rasplet, a svjestan teške situacije je i aktualni prvak koji već u glavi ima novi termin za svoj okršaj s Tonyjem Fergusonom.

Khabib je trenutno u Dagestanu iz kojeg se često javlja i komentira aktualnu situaciju preko društvenih mreža. Još smo ranije pisali kako je on objasnio da poruka koju je poslao u srijedu nije značila njegovo službeno povlačenje iz borbe s 'El Cucuyjem'. Nego da je situacija takva da on jednostavno uopće ne zna na kojoj bi se to lokaciji trebala održati ta borba, a nije ni siguran je li izvedivo da u vrijeme ove pandemije koronavirusa napusti Rusiju.

Poznato je da Khabibu borba ne dolazi u obzir za vrijeme posta u mjesecu ramazana (23. travnja - 23. svibnja) pa je tako on ponudio nove termine i lokacije.

"Lipanj, srpanj, znači dva mjeseca, i tek se onda u kolovozu mogu boriti. Čuo sam da UFC želi tad organizirati priredbu u San Franciscu. Ako to nije opcija, hajdemo se boriti u Abu Dhabiju sredinom rujna ili sad, prije Ramazana. Trebamo se boriti 18. travnja, ali gdje? To je pitanje", izjavio je Nurmagomedov razgovarajući s ESPN-om.

Linker
26. travanj 2024 06:46