UFC

Khabibov menadžer iznenadio izjavom: 'Ferguson nikoga ne zanima, GSP je idući!'

Khabib Nurmagomedov vs. Ali Abdelaziz
 Instagram
Čini se kako menadžer Khabiba Nurmagomedova, Ali Abdelaziz, još jednom ima drugačije planove od vodstva UFC-a. Naime, isti je otkrio kako njegovog klijenta ne čeka borba protiv Tonyja Fergusona, za koju je rekao kako nikoga ne zanima, nego da gledaju prema borbi protiv Georgesa St-Pierrea.

Dok cijela MMA javnost s nestrpljenjem čeka ugovaranje borbe Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona, jedan čovjek smatra kako se ta borba neće dogoditi. U pitanju je jedan od vodećih MMA agenata na svijetu, koji predstavlja i Nurmagomedova. Naravno, radi se o Aliju Abdelazizu.

"Nikoga ne zanima što Tony govori. Zapravo, nikoga nije briga za Tonyja. Koliko ja znam, GSP je idući. To je ono što ja želim, Tony neće dobiti ono što traži. Bit će onako kako Khabib želi. Ako me nazove i kaže kako želi Georgesa St-Pierrea, onda će Georges biti idući", rekao je Abdelaziz u razgovoru za TMZ Sports, nastavivši:

"Georges je moj prijatelj preko deset godina i znam kako se on želi boriti protiv Khabiba. Ako ćemo sad ići uspoređivati. Tony Ferguson je pobijedio veliki broj boraca, no on nikad nije bio prvak."

Tony Ferguson bio je privremeni prvak, a taj pojas izgubio je par dana prije prošlogodišnjeg UFC 223 eventa, kad je zbog bizarne ozljede u tjednu borbe otkazao nastup protiv Nurmagomedova. Bilo je to inače četvrto otkazivanje te borbe i drugo koje je došlo od strane Fergusona. Dana White je tada izjavio kako odustaje od budućih ugovaranja te borbe, no godinu i pol dana kasnije situacija je takva da je to dvojac kojeg je potrebno upariti. Zapravo, riječ je o borbi koju fanovi najviše žele vidjeti. I to ne samo u UFC-ovoj lakoj kategoriji nego u cijelom MMA sportu. No, Abdelaziz je još jednom ponovio kako je to po njegovom mišljenju nebitna borba.

"Govorim o tome kako se Khabib sad treba boriti za svoju ostavštinu, a tu je borba protiv Georgesa nešto stvarno veliko. Dana White je čovjek koji zna posao i zbog toga je najbolji promotor svih vremena. Mislim kako su on i Georges zajedno već zaradili puno novca i završili na isto tako puno naslovnica. Ljudima će ovo biti zanimljivo jer je u pitanju borba između dva najbolja borca svih vremena."

Ovo nije prvi put da Abdelaziz izlazi s nekom takvom izjavom. I najčešće se pokazalo kako njegove riječi baš nisu imale temelja. No, isto tako je i nekoliko puta bio u pravu te se dogodilo ono što je on govorio, a što fanovi nisu najbolje prihvatili. No, borba Nurmagomedova i Fergusona je uistinu ono što trebaju svi. Trebaju je borci, treba je UFC i trebaju je fanovi. Tako da baš nema smisla kad Abdelaziz kaže da nikoga nije briga za Fergusona.

Linker
25. travanj 2024 02:50