Masvidal se već priprema za sljedeći nastup, uskoro saznajemo protivnika: 'Bit će zabavno'

Joge Masvidal započeo je s pripremnim kampom i uskoro bismo trebali saznati ime njegovog idućeg protivnika.

Prema riječima Masvidalovog menadžera Abrahama Kawe, 'Gamebred' bi se uskoro trebao vratiti u Octagon. Kawa o imenu protivnika nije htio razgovarati, ali je otkrio da bi se Jorge mogao boriti već u srpnju.

"Definitivno se želi boriti, a ime protivnika ćemo svi saznati vrlo uskoro. Ne želim otkriti prevište toga, ali ću reći da je Jorge čovjek koji drži do svoje riječi. I takav je otkad se poznajemo. Nikad nije lagao ili napravio nešto suprotno od onoga što je najavio. On nije takav tip osobe. On je nešto nekom obećao, a vidjet ćemo što dalje. Ne mogu previše pričati o tome, ali bit će zabavno. Bio to srpanj ili nešto kasnije, on će u svakom slučaju biti spreman za 'rock and roll'", izjavio je Kawa u razgovoru za MMA Junkie Radio.

Ako ćemo krenuti u nagađanja, ali i sagledati posljednja zbivanja, onda bismo mogli Natea Diaza navesti kao jednog od favorita u utrci za Masvidalovog protivnika.

Naime, nedavno je Dana White najavio da se Jorge možda u svom idućem nastupu neće boriti s prvakom Kamaruom Usmanom. Na to se još nadovezala i 'Gamebredova' prozivka Diaza, a ako se vratimo u prošlost, prisjetit ćemo se i jednog događaja nakon završetka UFC 244 priredbe na kojoj je Masvidal nakon intervencije doktora osvojio BMF pojas.

"Trebamo ovo ponoviti, rekao sam to odmah Nateu. Ne volim napustiti ring s protivnikom koji je pri svijesti. New York, ponovit ćemo ovo. Dali smo vam tri dobre runde. Nemojte negodovati. Ne brinite se, mi ćemo se ponovno boriti. Nisam ja kriv što je doktor ovo zaustavio", izjavio je odmah nakon tog meča Masvidal.

A je li to "obećanje" o kojem Kawa priča, saznat ćemo u narednim danima...

Još jedna izgledna opcija mogao bi biti i Colby Covington koji je nedavno nestao s rostera American Top Teama, a nešto više o toj temi pročitajte OVDJE.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!