'Međuspolni UFC meč' između Cejuda i Shevchenko u ponudi kladionica

Koliko god taj meč nerealan i bizaran bio, kladionice su neovisno o tome odlučile u svoju ponudu uvrstiti meč između UFC prvakinje Valentine Shevchenko i dvostrukog prvaka Henryja Cejuda.

Da, dobro ste pročitali - neke online kuće u svojoj ponudi nude i "međuspolni UFC meč". Za one koji nisu pratili situaciju oko "Triple C-ja", kao je sam sebe prozvao američko-meksički prvak, evo kratkog pojašnjenja. U želi da ispadne što više bizaran ili da poput djeteta skrene pažnju medija na sebe nečim nesvakidašnjim, Cejudo je u nekoliko navrata prozvao UFC-ovu prvakinju u muha kategoriji Valentinu Shevchenko. Utvrdio je pritom da će postati prvi UFC-ov "međuspolni prvak".

Očekivano, njegovu šaljivu ili ozbiljnu izjavu je javnost dočekala s podsmjehom i čuđenjem, a čak mu je i predsjednik UFC-a rekao da ne izgovara više takve gluposti.

Bilo kako bilo, meč je u ponudi, a vi se možete na njega kladiti. Ukoliko se realizira tijekom 2019. godine, oklada je stvarna i vi možete zaraditi ili izgubiti novac. Ovisno o tome ne koga ste se kladili.

Ako se planirate kladiti na Cejuda, on je očekivano ogroman favorit. Kvota na njegovo slavlje je 1.09.  Što znači da na jednu uloženu kunu na njegovu pobjedu možete zaraditi tek 9 lipa. Ukoliko tipujete na UFC prvakinju, onda je koeficijent očekivano puno izdašniji i iznosi 7.50.

Henry Cejudo vs. Valentina Shevchenko 1.09 - 7.50

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!