UFC

Mike Perry uputio javnu ispriku: 'Želim biti bolji čovjek'

Mike Perry
 screenshot/YouTube
U posljednje vrijeme incidentima skloni Mike Perry uputio je javnu ispriku te najavio promjene

Raskalašeni život UFC-ovog velteraša Mikea Perryja u posljednje je vrijeme počeo donositi posljedice po njega i po njegovu okolinu. Posljednji incident, kad je nakon svađe u restoranu nokautirao starijeg čovjeka, pokazao je da kod popularnog borca postoje problemi koje mora što prije riješiti. Tako je i od UFC-a dobio obavijest da se neće vratiti u Octagon sve dok ne potraži stručnu pomoć i odraditi terapiju.

U međuvremenu je Mike otkrio jednu novost, a to je ta da njegova djevojka Latory i on čekaju prinovu, koja bi trebala doći u siječnju. Sretan par postat će roditeljima sina, a čini se kako je to Perryja motiviralo da nešto promijeni u svom životu.

"Želim biti bolji primjer mojoj obitelji. Za mog još nerođenog sina. Za moju kraljicu Latory i za sebe, da bih mogao dobiti respekt kakav zaslužujem. Želim se ispričati svojim sponzorima i UFC-u što je moje ponašenje utjecalo na naš odnos. Popravit ću se u svakom pogledu", napisao je Perry na Twitteru.

Kao da 2020. godina već nije dovoljno "luda" sama po sebi, 28-godišnji Platinum sebi ju je napravio još luđom. Tako je iza njega prekid dugogodišnje veze koje je nedugo prije toga rezultirala brakom, problemi s konzumiranjem raznih opijata te na kraju i napuštanje trenera. Donio je odluku kako mu isti ne trebaju te da će mu u kutu biti tek njegova djevojka. U posljednjoj borbi to ga nije koštalo, budući da je savladao Mickeya Galla i time svoj profesionalni omjer doveo na 14 pobjeda i šest poraza.

Linker
20. travanj 2024 03:10