UFC

Objavljen raspored glavnog i uvodnog programa za priredbu Khabiba i Gaethjea

 UFC
Objavljen je kompletan raspored borbi koje će se idućeg vikenda održati na UFC 254 priredbi

Čak šest borbi naći će se na glavnom programu UFC 254 priredbe, kojom će se zaključiti drugi posjet najveće svjetske MMA promocije Fight Islandu u Abu Dhabiju.

Osim onoga što je već od ranije bilo poznato, odnosno glavne dvije borbe između Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea te Roberta Whittakera i Jareda Cannoniera, još osam boraca i borkinja dobilo je priliku završiti na onom PPV dijelu.

Teškaški okršaj Aleksandra Volkova i Walta Harrisa mnogu su tu očekivali, kao i borbu između Magomeda Ankaleva i Iona Cutelaba, za koju se čini da će se napokon održati. Ona i otvara glavni program. No, dvije borbe su se tu našle kao iznenađenje. Lauren Murphy ostala je bez Cynthie Calvillo kao protivnice, no ne i bez mjesta na glavnom programu, gdje će se boriti protiv zamjenske borkinje, debitantice Liliye Shakirove, a tu je i okršaj dva debitanta u srednjoj kategoriji, Phila Hawesa i Jacoba Malkouna. Ono što je posebno sjajno je da glavni program kreće u 20 sati po našem vremenu.

Uvodni program priredbe trebao je sadržavati sedam borbi, no u međuvremenu je svoj nastup otkazao Umar Nurmagomedov te nije poznato hoće li se dovoditi zamjena za Sergeja Morozova. No, i bez toga ćemo moć uživati u sjajnim borbama, gdje nas nekako najviše zanima što u svom teškaškom ogledu mogu Stefan Struve i Tai Tuivasa. Borba između Nathaniela Wooda i Caseya Kenneya nije samo uzbudljiva nego i vrlo bitna, a tu su još neka poznata imena.

Sjajna stvar je da uvodni program započinje već u 17 sati.

Linker
20. travanj 2024 18:14