UFC

Usman ozlijeđen? 'Conor i Jorge su spremni, slijedi borba za privremeni pojas?'

Conor McGregor
 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Jedna od brojnih opcija koje su se otvorile Conoru McGregoru nakon posljednje pobjede uključuje okršaj s Jorgeom Masvidalom. Iako su 'Notorious' i 'Gamebred' zainteresirani, Dana White ima nešto drugačije planove, ali sada bi moglo doći do izmjene istih. Barem ako ćemo povjerovati u priču koju je u javnost pustio poznati menadžer Abe Kawa.

McGregor je proteklog vikenda za svega 40 sekundi srušio Donalda Cerronea i uspješno odradio svoj povratnički meč. Odmah nakon završetka UFC 246 priredbe krenule su priče o njegovom idućem protivniku. Favorita je nekoliko...

Prema Dani Whiteu, najviše smisla ima McGregorov revanš s Khabibom Nurmagomedovom, dok Masvidala vidi u borbi s Kamaruom Usmanom.

Planovi su to koji su možda narušeni jer je aktualni prvak u velteru navodno ozlijeđen

"Čini se da je Usman ozlijeđen na neodređeno vrijeme. Conor je spreman. Jorge je spreman. Borba za privremenu titulu u velteru?" - napisao je Kawa na svom Twitteru.

Službena potvrda ove informacije još uvijek s čeka...

Usmana smo posljednji put gledali u prosincu prošle godine kada je obranio naslov u borbi s Colbyjem Covingtonom. Kako je od tog meča prošlo tek nešto više od mjesec dana, tako nam je i teško zamisliti da će UFC baš toliko brzo organizirati borbu za privremenu titulu. No, nikad se ne zna. Ako se ranije spomenuta objava pokaže istinitom, trebat će prvo provjeriti koliko Usman namjerava izbivati.

S druge strane, UFC uvijek može kao ulog za okršaj McGregora i Masvidala staviti 'Gamebredovu' 'BMF' titulu...

Linker
09. travanj 2024 11:09